Головна Новини Світ США Дочекалися: в сім'ї з чотирнадцятьма синами нарешті народилася дочка
commentss НОВИНИ Всі новини

Дочекалися: в сім'ї з чотирнадцятьма синами нарешті народилася дочка

Меггі Джейн стала п'ятнадцятою дитиною в сім'ї і єдиною дочкою

10 листопада 2020, 18:43
Поділіться публікацією:
Пара з Мічигану, чия велика сім'я привернула увагу тим, що в ній виросло 14 синів, народила свою першу дочку майже через три десятиліття після народження першої дитини. Катері Швандт народила в четвер Меггі Джейн, яка важила 3,4 кг і її появи чекали 14 братів. Джей Швандт сказав, що він і його дружина (їм по 45 років) "дуже раді і дуже щасливі додати Меггі Джейн в нашу сім'ю".
"Цей рік запам'ятався з багатьох причин, але Меггі — найбільший подарунок, який ми могли собі уявити", — сказав щасливий батько в інтерв'ю Detroit Free Press після народження дочки в лікарні Mercy Health Saint Mary's в Гранд-Рапідс.
Швандти роками фігурували в місцевих і національних новинах, оскільки їх сім'я постійно поповнювалася виключно синами. У пари є пряма трансляція під назвою "14 людей на свіжому повітрі". Тепер її назву доведеться змінити. Їх старший син, 28-річний Тайлер Швандт, розповів, що його батьки думали, що у них ніколи не буде дочки після 14 синів. 
Швандти почали зустрічатися, будучи першокурсниками, відвідуючи середню школу Гейлорд і школу Гейлорд Сент-Мері відповідно. Вони одружилися в 1993 році, до того, як поступили до Державного університету Ферріса, і до його закінчення у пари вже було троє синів.
Обидва отримали вчені ступені, при цьому сім'я продовжувала зростати. Катері має ступінь магістра в галузі соціальної роботи в Державному університеті Гранд-Веллі, а Джей, юрист і власник землеробського підприємства, має ступінь юриста юридичної школи Томаса М. Кулі Університету Західного Мічигану.

Дочекалися: в сім'ї з чотирнадцятьма синами нарешті народилася дочка

ФОТО: The Guardian



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини