Головна Новини Світ США Дочка жертви 11 вересня нарешті почула голос свого батька через 20 років після його смерті
commentss НОВИНИ Всі новини

Дочка жертви 11 вересня нарешті почула голос свого батька через 20 років після його смерті

Дочка Деніела Лі Еллісон народилася через два дні після того, як він помер під час польоту додому в Лос-Анджелес рейсом 11 American Airlines, який був захоплений терористами і врізався в північну башту Всесвітнього торгового центру

7 вересня 2021, 10:35
Поділіться публікацією:

Трагедія 11 вересня змусила замовкнути батька Еллісон Лі всього за два дні до її народження. Але майже 20 років по тому їй вдалося почути його голос. Її матір знайшла кадри, на яких він співає в групі. Про це повідомляє видання The Mirror.

Дочка жертви 11 вересня нарешті почула голос свого батька через 20 років після його смерті

Деніел Лі з дружиною, фото з відкритих джерел

Важкий момент настає — першому з десятків дітей, народжених від вагітних вдів у результаті злочинів 2001 року, — виповнилося 20 років. Деніелу Лі було 34 роки, коли він сів на рейс 11 American Airlines до Лос-Анджелеса, щоб бути вдома під час народження своєї другої дитини.

Дочка жертви 11 вересня нарешті почула голос свого батька через 20 років після його смерті - фото 2

Літак викрали терористи "Аль-Каїди" і разом з пасажирами на борту літак врізався в північну башту Всесвітнього торгового центру. В результаті теракту загинули всі 92 людини, що знаходилися на борту.

Усього в результаті терактів 11 вересня було вбито 2977 осіб, 19 викрадачів літаків і понад 6000 осіб отримали поранення. Дружина Келлі, яка народила 13 вересня, вшанувала пам'ять про загиблого чоловіка, назвавши новонароджену дочку Еллісон Даніель.

Еллісон, яка планує зробити татуювання з ініціалами свого батька, розповіла, що за останні пару місяців вона вперше почула, як батько співає і грає. Матір знайшла старі касети й відеокасети та відтворила відео.

"Група називалася Driving Force, і мені дуже подобалася їх музика. Я вперше почула його, і це було досить круто. І ще я бачила відео, де матір і батько катаються на водних лижах. Його було приємно дивитися", — розповіла дівчина.

Еллісон було близько 10 років, коли вона почала розуміти, що сталося з її батьком після того, як 2 травня 2011 року спецпідрозділ США вбив Усаму бен Ладена, який планував теракти.

Нещодавно портал "Коментарі" також інформував, що стюардеса Emirates Airline звільнилася через постійні принизливі перевірки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини