Головна Новини Світ США Дональд Трамп опублікував перше повідомлення у власній соцмережі
commentss НОВИНИ Всі новини

Дональд Трамп опублікував перше повідомлення у власній соцмережі

Дональд Трамп-молодший поширив у себе у Twitter скріншот повідомлення свого батька

21 лютого 2022, 01:55
Поділіться публікацією:

Експрезидент США Дональд Трамп опублікував перше повідомлення у розробленій з власної ініціативи соціальної мережі TRUTH Social. Колишній американський голова зацікавив публіку зустріччю. Так, Дональд Трамп-молодший поширив у себе в Twitter скріншот повідомлення свого батька, колишнього президента США у TRUTH Social (Соцмережа правди).

Дональд Трамп опублікував перше повідомлення у власній соцмережі

Дональд Трамп (фото з відкритих джерел)

"Приготуйтеся! Ваш улюблений президент незабаром зустрінеться з вами, – написав екс-президент у першому повідомленні.

У жовтні 2021 року Трамп, акаунти якого заблокували більшість соцмереж після штурму Капітолію 6 січня 2021 року, оголосив про створення власної соцмережі Truth Social. Соціальній мережі вдалося залучити 1 млрд. доларів від групи інвесторів. Очікується, що платформа буде доступна користувачам із 21 лютого.

Зовні дітище Трампа нагадує Twitter. Щобільше, сторінки профілів та основні канали розташовані у тих же місцях, що й у популярній соцмережі.

Нагадаємо, Дональд Трамп збирається запустити власну соцмережу. Вона отримає досить гучну назву TRUTH Social. Про це стало відомо з пресрелізу з анонсом платформи. За розробку відповідає медіагрупа Trump Media & Technology Group. Дональд Трамп вирішив створити нову соціальну мережу, щоб "дати відсіч тиранії технологічних гігантів". Він згадав блокування його облікового запису в Twitter, при тому, що свої сторінки в ньому є навіть у деяких терористичних організацій. "TMTG була заснована з однією місією — дати голос кожному. Я щасливий, що скоро почну ділитися своїми думками в TRUTH Social і боротися з технологічними гігантами. Усі питають мене, чому ніхто не протистоїть їм. Що ж, скоро почнемо ми!" — Заявляє Трамп.

Соцмережа обіцяє право на відкритий діалог усім, незалежно від політичних поглядів. У ній також можна буде ділитися новинами, фотографіями та посиланнями на відео. Повноцінний запуск платформи планується на початку 2022 року. Закрите бета-тестування розпочнеться у листопаді цього року.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини