Головна Новини Світ США Допомога Україні: Байден розповів, як пройшла зустріч з конгресменами
commentss НОВИНИ Всі новини

Допомога Україні: Байден розповів, як пройшла зустріч з конгресменами

Востаннє Україна отримувала допомогу від США у грудні

18 січня 2024, 20:50
Поділіться публікацією:

Президент США Джо Байден за результатами зустрічі з керівниками Конгресу заявив, що більшість конгресменів підтримують продовження макрофінансової допомоги Україні. Про це пише видання Sky News, передає портал "Коментарі".

Допомога Україні: Байден розповів, як пройшла зустріч з конгресменами

Байден обговорив з лідерами Конгресу допомогу Україні. Фото з відкритих джерел

Коментуючи зустріч з лідерами Конгресу США, на якій, зокрема, піднімалося питання подовження американської допомоги Силам оборони Україна, Джо Байден сказав, що переговори "минули добре".

Американський президент заявив, що більшість конгресменів підтримують подальше виділення допомоги Україні, однак вона затримується через "невелику меншість".

"Думаю, переважна більшість членів Конгресу підтримують допомогу Києву. Питання в тому, чи буде невелика меншість далі затримувати її, що буде катастрофою (для України – ред.)", – прокоментував Джо Байден.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російські загарбники складають списки "неблагонадійних" громадян України, які, проживаючи на тимчасово окупованих територіях, відмовляються від отримання російських документів. Наявність паспорта РФ тепер є головною умовою проживання на тимчасово окупованих територіях. Загарбники ввели обов’язковий військовий облік для чоловіків. Тепер звернутися в окупаційні адміністрації можуть лише ті чоловіки, які зареєстровані у військкоматі.

"Коментарі" також писали, що заступник командира 3-ї Окремої штурмової бригади, майор Збройних сил України Максим Жорін не виключає, що найближчим часом російські загарбники можуть розпочати новий наступ на півдні та сході України. При цьому офіцер не вважає навіть "космічним сценарієм" новий наступ росіян на Київ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://news.sky.com/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини