Головна Новини Світ США Друга частина марлезонського балету: Сенат США погодив терміни імпічменту Трампу
commentss НОВИНИ Всі новини

Друга частина марлезонського балету: Сенат США погодив терміни імпічменту Трампу

Трамп опинився перед реальною загрозою імпічменту вже вдруге

23 січня 2021, 11:03
Поділіться публікацією:
Згідно з рішенням, про яке оголосили в п'ятницю лідери Сенату США, другий процес щодо імпічменту колишнього президента Дональда Трампа розпочнеться 8 лютого. Лідер сенатської більшості Чак Шумер, штат Нью-Йорк, і лідер сенатської меншості Мітч Макконнелл узгодили терміни угоди після того, як 13 січня Палата представників Конгресу США оголосила Трампу імпічмент за підбурювання до повстання в Капітолії США тижнем раніше.
Раніше в той же день Шумер і спікер Палати представників Ненсі Пелосі, штат Каліфорнія, заявили, що стаття про імпічмент буде відправлена в Сенат в понеділок, що офіційно ініціює судовий процес.
Законодавці обговорювали терміни судового розгляду, при цьому МакКоннелл стверджував, що судовий процес необхідно відкласти до середини лютого, щоб дати Трампу час для підготовки, а деякі демократи кажуть, що відстрочка судового розгляду дасть Сенату час для затвердження президента.
Заява з вимогою імпічменту буде представлено в Сенаті в понеділок, коли менеджери з імпічменту Палати представників або законодавці, яким доручено представити справу проти Трампа, нададуть його Сенату. На наступний день сенатори будуть приведені до присяги перед судом по імпічменту. У Трампа і демократів будуть наступні два тижні, щоб представити свої початкові аргументи, а судовий процес почнеться 8 лютого.
Терміни, коли Палата представників передасть статтю про імпічмент, залишалися невідомі, оскільки Сенат перейшов з республіканського на демократичний контроль і працював над швидким затвердженням кількох кандидатів в кабінет Байдена. Шумер і МакКоннелл також продовжували обговорювати угоду про поділ влади, оскільки палата ділиться порівну, і рамки того, як буде проходити судовий розгляд.
Як повідомляло видання "Коментарі", став відомий розмір президентської пенсії Трампа.

Друга частина марлезонського балету: Сенат США погодив терміни імпічменту Трампу

На Трампа очікує новий імпічмент



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини