Головна Новини Світ США Дружина Байдена порушила 200-річну традицію Білого дому
commentss НОВИНИ Всі новини

Дружина Байдена порушила 200-річну традицію Білого дому

Джилл Байден повернулася працювати викладачем

8 вересня 2021, 10:54
Поділіться публікацією:

Дружина державного глави Сполучених Штатів Америки Джо Байдена, вперше в історії стала першою леді, яка поєднує обов'язки, покладені на неї державою,із роботою на повну ставку. Про це пише УНІАН з посиланням на Newsweek.

Дружина Байдена порушила 200-річну традицію Білого дому

Джилл Байден - фото з відкритих джерел

Повідомляється, що Джилл Байден вирішила не завершувати кар'єру педагога, а почала 13-тижневий семестр очного викладання.

Дружина президента США є співробітницею кафедри англійської мови в Громадському коледжі Північної Вірджинії (NOVA). Перша леді — професор, має ступінь бакалавра, два ступені магістра і доктора педагогічних наук.

Відзначається, що Джилл Байден із самого спочатку мала намір не кидати роботу викладача, незважаючи на суворі вимоги до інституту першої леді в Америці. В автобіографії дружина президента повідомляла, що викладання — це не просто рід її занять, а те, чим вона є.

Подібний випадок — перший в 231-річній історії Штатів. Будучи другою леді США (під час перебування її чоловіка віце-президентом в адміністрації Барака Обами) Джилл Байден також працювала.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що фото дружини президента України Олени Зеленської прикрашає обкладинку святкового номера українського глянцю Elle Україна. Популярному світському виданню виповнюється 20 років. З такої нагоди журналісти вирішили порадувати своїх шанувальників і вирішили, що їм буде цікаво поспілкуватися з дружиною глави нашої держави Оленою Зеленською. Найближча для президента України людина, відверто розповіла про свої справи, які реалізує на рівні країни, про те, чи це просто — мати обов'язки першої леді країни, і представляти її на високому міжнародному рівні за кордоном.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини