Головна Новини Світ США Духовний радник Трампа зачитала дуже емоційну молитву, благаючи бога допомогти переобранню президента
commentss НОВИНИ Всі новини

Духовний радник Трампа зачитала дуже емоційну молитву, благаючи бога допомогти переобранню президента

Дика промова, не схожа на звернення до Бога

5 листопада 2020, 17:57
Поділіться публікацією:








У соціальних мережах поширюється відеозапис молитви духовника Дональда Трампа Паули Уайт, яка дуже емоційно молиться Богу за перемогу кандидата від Республіканської партії. На її думку, зараз в хід виборів втрутилися "демонічні сили", які намагаються вкрасти у її підопічного перемогу.

Духовний радник Трампа зачитала дуже емоційну молитву, благаючи бога допомогти переобранню президента

"Я чую голос з небес, вороги всюди, але ми впадемо на коліна і будемо молити про перемогу", — сотню раз сказала Уайт.

Видно, що своєю промовою жінка ввела в транс усіх присутніх в залі. Люди в такт їй розмахують руками та повторюють слова "молитви". Деяким, напевно, не під силу запам'ятати текст звернення до Бога. Чоловік в шортах за спиною жінки кілька разів пройшов, тримаючи перед собою зошит і читаючи звідти.

Коментатори під постом порівнюють цю молитву з біснуванням, але ж в ніякому разі не зверненням до Бога. Деякі роблять припущення, що жінка взяла якісь препарати і ввела себе в транс. Треті порівнюють промову з читанням репу.



Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що виборчий штаб кандидата від республіканців США Дональда Трампа в середу, 4 листопада, звернувся до суду з позовом про припинення підрахунку голосів в штаті Джорджія, передає агентство Associated Press.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини