Головна Новини Світ США Джефф Безос полетить в космос на власному кораблі разом зі своїм братом
commentss НОВИНИ Всі новини

Джефф Безос полетить в космос на власному кораблі разом зі своїм братом

Раніше космічний корабель виконав 15 випробувальних пусків

10 червня 2021, 04:29
Поділіться публікацією:

Знаменитий мільярдер Джефф Безос зібрався в липні летіти в космос на новому кораблі New Shepard. Разом з підприємцем в подорож відправиться його брат.

Джефф Безос полетить в космос на власному кораблі разом зі своїм братом

Джефф Безос (фото з відкритих джерел)

Джефф Безос полетить в космос на кораблі, розробленому Blue Origin. Компанію мільярдерові складе його брат Марк Безос. Старт запланований на 20 липня, повідомляє мільярдер у своєму Інстаграм. Бізнесмен зізнався, що мріяв про космічну подорож з 5-річного віку.

Для апарату New Shepard це буде перший пілотований політ. Раніше космічний корабель виконав 15 випробувальних пусків: все пройшли в безекіпажному режимі й виявилися успішними чи частково успішними. Останній на сьогодні льотний тест Blue Origin здійснила 14 квітня. Зараз Blue Origin працює над більш амбітним проєктом — багаторазової космічною ракетою важкого класу New Glenn. Носій буде концептуально схожий на знаменитий Falcon 9 від компанії SpaceX. Перший політ New Glenn запланований на 2022, хоча не можна виключати перенесення термінів.

Як повідомляли раніше засновник і генеральний директор Amazon Джефф Безос написав прощального листа акціонерам як глава компанії. У ньому він пообіцяв піклуватися про всіх співробітників і закликав не ставати "нормальними". Його посаду займе Енді Ясси — нинішній керівник підрозділу Amazon Web Services. У листі Джефф Безос дав кілька установок, а також рад, пише CNBC.

Як повідомляв портал "Коментарі", Джефф Безос завершив тиждень гонок проти засновника Tesla Ілона Маска, знову ставши найбагатшою людиною у світі, з оцінним чистим капіталом в 181,5 млрд доларів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини