Головна Новини Світ США Джо Байден вперше визнав, що "облажався" на дебатах з Трампом: що сказав
commentss НОВИНИ Всі новини

Джо Байден вперше визнав, що "облажався" на дебатах з Трампом: що сказав

Наприкінці минулого місяця в США відбулись дебати між колишнім президентом США Дональдом Трампом та нинішнім - Джо Байденом.

4 липня 2024, 22:42
Поділіться публікацією:

Американський президент Джо Байден визнав свою помилку під час дебатів з колишнім президентом Дональдом Трампом, але підкреслив, що збирається продовжувати свою кампанію з переобрання.

Джо Байден вперше визнав, що "облажався" на дебатах з Трампом: що сказав

Джо Байден (фото з відкритих джерел)

"У мене була погана ніч... І справа в тому, що, знаєте, я облажався. Я зробив помилку", — заявив Байден у інтерв'ю місцевій радіостанції у Вісконсині, за даними Financial Times.

Президент США підкреслив свою впевненість у перемозі на майбутніх виборах, використовуючи фразу: "Коли тебе збивають з ніг, ти просто піднімаєшся".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, яке важливе і серйозне рішення має ухвалити Джо БайденЯк повідомив американський телеканал CNN, протягом найближчих 48 годин президент Сполучених Штатів Джо Байден має намір ухвалити остаточне рішення щодо своєї подальшої політичної кар’єри, зокрема мова йде про переобрання його на посаду президента. 

За інформацією американських журналістів, з нагоди національного свята Дня незалежності, яке відзначають сьогодні, Байден зібрав у Білому домі всіх членів своєї родини. Журналісти стверджують, що саме вони мають вирішальний вплив на ухвалення рішення щодо продовження чи припинення президентських перегонів після провалу Байдена на дебатах із Дональдом Трампом.

Очікується, що 5 липня, Байден дасть велике інтерв’ю телеканалу ABC News. Журналісти відзначають, що президенту доведеться виявити неабиякий політичний хист, щоб виправити весь негатив та провали, які були допущені під час дебатів із Трампом. Як підкреслює CNN, кожен публічний виступ президента Байдена тепер буде аналізуватиметься на будь-які помилки чи ознаки слабкості.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини