Головна Новини Світ США Джонсон: Трамп завжди хоче укладати угоди. Зустріч із реальністю його може отверезити
commentss НОВИНИ Всі новини

Джонсон: Трамп завжди хоче укладати угоди. Зустріч із реальністю його може отверезити

Колишній прем’єр Британії Борис Джонсон в інтерв’ю Фактам ICTV підкреслив, що насправді екс-президент Дональд Трамп завжди хоче укладати угоди, проте коли бачить, що це зробити нереально, то відступає

29 лютого 2024, 14:26
Поділіться публікацією:

Як відзначив Джонсон, Трампові подобається виступати у ролі переговорника та укладати різні угоди. Проте, як додав політик, попри гучні заяви, у нього це назавжди виходить. У цьому контексті Джонсон нагадав, що раніше Трамп заявляв про намір розпочати переговори з Північною Кореєю щодо позбавлення її ядерної зброї. Проте вони так і не відбулися.

Джонсон: Трамп завжди хоче укладати угоди. Зустріч із реальністю його може отверезити

Борис Джонсон

"Коли він стикнеться з реальністю, то зробить правильний вибір. Я на це сподіваюся",
— підкреслив Джонсон.

За його словами, зараз знову підняли тему переговорів України та Росії. Проте, відзначає він, наразі не зрозуміло, про що можна домовлятися. Темами, за його словами, можуть бути замороження війни чи втрата Україною частини своїх територій.

Разом з тим, як вважає Джонсон, насправді Росії не цікаво отримати частину територій, там хочуть всю Україну. В цьому контексті він нагадав, що російський диктатор Володимир Путін неодноразово називав Україну "нереальною країною". Саме тому, додав Джонсон, не зрозуміло, про що Україна може вести переговори з РФ.

Повертаючись до Трампа і його ініціативи з припинення війни в Україні та перемовин з Путіним, Джонсон додав, що той робить гучні заяви, бо це просто подобається його виборцям.

"У мене сильне відчуття, що він не захоче увійти в історію як той, хто здався перед Путіним. Він справді не захоче цього", — додав Джонсон.

Нагадаємо, екс-очільник США Дональд Трамп заявляв, що він може добитися завершення війни в Україні протягом 24 годин. Його неодноразово запрошував в Україну президент Володимир Зеленський, щоби показати йому, що відбувається на фронті. Проте Трамп ці пропозиції відкидав, або не реагував на них.

Також, портал "Коментарі" повідомляв, що російський диктатор Володимир Путін насправді дуже хоче, щоб наступним президентом США став саме Дональд Трамп.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини