Головна Новини Світ США Джонсона можуть посунути з посади спікера Палати представників: яка причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Джонсона можуть посунути з посади спікера Палати представників: яка причина

У керівництві Палати представників можливі зміни

2 квітня 2024, 23:54
Поділіться публікацією:

Спікер Палати представників Конгресу США, член Республіканської партії Майкл Джонсон може позбутися своєї посади через протиріччя серед республіканців щодо продовження допомоги Україні.

Джонсона можуть посунути з посади спікера Палати представників: яка причина

Джонсон може залишитися без посади. Фото з відкритих джерел

Як повідомляє видання MSNBC, за останній рік республіканці в Палаті представників не змогли ухвалити жодного важливого закону. Причина їхньої непродуктивності — Дональд Трамп, який блокує надання Україні військової допомоги.

"Це просто свідчить про дисфункцію Палати представників. Майк Джонсон явно загруз у всьому цьому по вуха", — наголосив американський аналітик з політичних питань Тім Міллер.

Раніше республіканка Тейлор Грін попередила Майка Джонсона, що конгресмени можуть усунути його від керівництва Палатою представників через законопроєкт про допомогу Україні.

Як зазначив старший політичний репортер Axios Юджин Скотт, Джонсон зацікавлений, щоби Палата представників ухвалювала хоч якісь закони, що може викликати ще більшу неприязнь з боку Грін.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що, згідно з результатами соціологічного опитування ВГО "Передові Правові Ініціативи", 61% українців на запитання щодо варіантів завершення війни обрали відповідь: "Воюємо до повної перемоги – відновлення територіальної цілісності в кордонах 1991 року, вступу до ЄС та НАТО". При цьому 39% українців обрали варіант "Негайно починаємо мирні переговори з повним двостороннім припиненням вогню".

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що російські загарбники продовжують наступальні операції на сході України, наразі виникла загроза окупації міста Вугледар у Донецькій області, вважає керівник Центру військово-правових досліджень Олександр Мусієнко. Загалом силам ЗСУ вдалася стабілізувати фронт, однак в деяких ситуаціях нашій армії довелося відійти на нові позиції. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини