Головна Новини Світ США Є надія на вікно можливостей: у Пентагоні зробили заяву про переговори України та РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Є надія на вікно можливостей: у Пентагоні зробили заяву про переговори України та РФ

У Пентагоні вважають, що взимку вдасться стабілізувати фронт та вийти на переговори України та РФ

10 листопада 2022, 08:15 comments1159
Поділіться публікацією:

Настає момент, коли може з'явитися вікно можливостей для початку переговорного процесу між Україною та Росією. Про це заявив голова Об'єднаного комітету начальників штабів генерал Марк Міллі під час свого виступу в Економічному клубі Нью-Йорка. Як передає видання "Коментарі", слова Міллі цитує телеканал "CNN".

Є надія на вікно можливостей: у Пентагоні зробили заяву про переговори України та РФ

Генерал Марк Міллі. Фото: GETTY IMAGES

При цьому сам Міллі виступив за те, щоб цим "вікном" скористатися та розпочати переговори.

"Коли є можливість провести переговори, коли світ може бути досягнутий, скористайтеся нею. Ловіть момент", – заявив американський генерал.

Марк Міллі уточнив, що сьогодні є умови для можливості появи перспективи переговорів і це може статися, якщо лінія фронту стабілізується протягом зими. Поки що тривають запеклі бої.

Голова Об'єднаного комітету начальників штабів підтвердив дані українських спецслужб про те, що у цій війні Росія втратила безпрецедентну кількість військових. Загалом втрати країни агресора становлять на даний момент понад 100 тисяч людей пораненими та вбитими. Це ті люди, які вже не зможуть стати в дію, щоб допомогти російській армії. Міллі додав, що українська сторона зазнала не менших втрат. Жах війни ще й у тому, що загинули 40 тисяч українців, які були мирними громадянами. Від 15 до 30 мільйонів стали вимушеними переселенцями.

Генерал закінчив свою промову на тому, що США не відмовляться від своєї підтримки України у війні, навіть якщо розпочати переговори найближчим часом не вдасться.

Читайте також на порталі "Коментарі" — загроза повторного вторгнення з Білорусі: чому вона наростає – чи може спалахнути протест у країні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

10 листопада 2022, 10:31

Розділена Корея вже 70 років живе у стані війни. ФРН була розділена. Ізраїль у ворожому оточенні. Всі роблять ставку на розвиток, а ні військовий терор. Тому ніхто не дурить засліплене суспільство: "якщо ми припинено тероризм, вони використають тишу для відновлення, і знов нападуть". Людство постійно жило під загрозою конфліктів, але тільки ті терористичні режими, які розікрали свою країну, були зацікавлені у вічній війні.


Новини