Головна Новини Світ США Експерт: Байден став «кульгавою качкою». Пуйло, певен, уже потирає руки
commentss НОВИНИ Всі новини

Експерт: Байден став «кульгавою качкою». Пуйло, певен, уже потирає руки

Україна входить у небезпечний період, коли президент Джо Байден уже став «кульгавою качкою», написав у Фейсбуці політолог Максим Ялі. Його нерішучість може спровокувати новий конфлікт, який відгукнеться Україні

12 квітня 2024, 14:24
Поділіться публікацією:

Судячи з новин, на Близькому Сході знову очікується чергова ескалація, це може бути набагато серйознішим, ніж атака ХАМАС на Ізраїль, вважає Максим Ялі.

Експерт: Байден став «кульгавою качкою». Пуйло, певен, уже потирає руки

Джо Байден

На його думку, удар у відповідь Ірану за ракетний удар по його Консульству у Сирії може мати набагато більші наслідки і перерости у повномасштабну війну, з непередбачуваними результатами.

Як вважає експерт, для України – це дуже погані новини.

"До російської агресії проти України і так уже звикли. А деякі навіть американські конгресмени вже відкрито заявляють у телеефірі про те, що треба "змиритися з поразкою України". Але чергове перемикання уваги на Близький Схід це не найстрашніше"
, — каже Ялі.

За його словами, ми входимо в дуже небезпечний період тимчасового відрізку, коли Байден вже став "кульгавою качкою". І його нерішучість дати своєчасну відсіч Росії у 2022-му та надати необхідну допомогу Україні може спровокувати нові конфлікти зараз, коли багато хто вже його "поховав".

При цьому експерт нагадав, що Росія наважилася напасти на Грузію саме напередодні президентських виборів у США. Обама, до речі, насамперед вирішив "перезавантажити" відносини з РФ після приходу до влади.

"Чи розумів Нетаньяху всі ризики, віддаючи наказ на знищення іранських генералів у Сирії, завдаючи ударів по консульству Ірану в Сирії? Безперечно. Також він чудово знав, що територія диппредставництв з погляду міжнародного права вважається суверенною територією держав, які вони представляють. Тож ймовірність ударів у відповідь з боку Ірану безпосередньо по території Ізраїлю вкрай висока"
, — підкреслив експерт.

За його словами, коли при владі знаходяться політики, яким відступати нікуди і їм загрожує в'язниця — чекай на лихо.

"Буду радий помилитися. Пуйло, певен, уже потирає руки..."
— підсумував експерт.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що американські ЗМІ пророкують Україні крах оборони у разі відсутності допомоги від США.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини