Головна Новини Світ США Гарріс дала прогноз на війну в Україні, де пророкує перемогу Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Гарріс дала прогноз на війну в Україні, де пророкує перемогу Путіна

Камала Гарріс прогнозує перемогу Росії на війні в Україні, якщо президентом США буде Дональд Трамп.

сьогодні, 11:47
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Віцепрезидентка Камала Гарріс вважає, що у випадку перемоги Дональда Трампа на президентських виборах у США, російський диктатор Володимир Путін переможе на війні в Україні. За її словами, Трамп капітулював би перед Путіним.

Гарріс дала прогноз на війну в Україні, де пророкує перемогу Путіна

Віцепрезидентка США Камала Гарріс. Фото з відкритих джерел

На передвиборчому заході у Мічигані Камала Гарріс прокоментувала заяви Дональда Трампа щодо його готовності швидко закінчити війну в Україні. За її словами у випадку перемоги Трампа на виборах Путін "сидітиме в Києві".

"Він сказав, Дональд Трамп: "я вирішу питання України і Росії за день". Прочитайте і зрозумійте, що він говорить. Він би здався", — сказала Гарріс.

Камала Гарріс наголосила, що Трамп наполягав би на капітуляції України перед російським диктатором.

"Він хотів би, щоб Україна припинила свою боротьбу з агресором, який порушує її суверенітет. Якби Дональд Трамп був президентом, Володимир Путін сидів би в Києві", — вважає Гарріс та закликала американських виборців зрозуміти, що це б означало "для Америки і наших позицій у світі".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Росії обурились та назвали неприйнятними слова Камали Гарріс, яка назвала Путіна диктатором. Російський посол назвав "хамською" поведінку західних політиків щодо РФ. 

Також "Коментарі" писали про те, що Трамп розповів про те, як погрожував російському диктатору Володимиру Путіну завдати удару по Москві. У Кремлі відреагували на такі заяви колишнього президента США та вказали, що світовим лідерам потрібно дотримуватись інформаційної гігієни, а подібні заяви мають залишатись на їх совісті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини