Головна Новини Світ США Гарріс найближчими днями готує важливе рішення: про що йдеться
commentss НОВИНИ Всі новини

Гарріс найближчими днями готує важливе рішення: про що йдеться

За інформацією CNN, Гарріс готується представити кандидата на посаду віце-президента, вже відомий перелік кандидатів

5 серпня 2024, 15:20
Поділіться публікацією:

Кандидатка на посаду голови Білого дому Камала Гарріс готується представити свого висуванця на посаду віце-президента вже завтра, 6 серпня, у Філадельфії. Як інформує портал "Коментарі", про це повідомляє "CNN".

Гарріс найближчими днями готує важливе рішення: про що йдеться

Камала Гарріс. Фото з відкритих джерел

Під час робочих вихідних у резиденції Гарріс у Військово-морській обсерваторії у Вашингтоні завершились пошуки кандидата на посаду віце-президента. Загалом було проведено три інтерв'ю з фінальними претендентами, серед яких: Тім Волз, губернатор Міннесоти; Джош Шапіро, губернатор Пенсильванії; Марк Келлі, сенатор від Аризони.                                                                                                                                                        

ЗМІ, посилаючись на людей, що знайомі з процесом пошуку кандидата, не було зрозуміло, чи прийняла Гарріс остаточне рішення. Також можливо, що ім'я висуванця віце-президентка напише в листі, який буде розіслано її прихильникам електронною поштою.

Читайте також на порталі "Коментарі" — віце-президент США Камала Гарріс мінімально, але стабільно випереджає Дональда Трампа за симпатіями виборців. Це показало нове соціологічне опитування, проведене на замовлення CBS News.

Так, на загальнонаціональному рівні Камала Гарріс має підтримку 50% виборців, а Дональд Трамп – 49%. У так званих штатах, що коливаються, які зазвичай і вирішують результат електоральної битви між кандидатами в президенти США, поки спостерігається повний паритет: обидва кандидати мають по 50% підтримки місцевих виборців. 

Як зазначає CBS News, Джо Байден вже давно втратив будь-яку перевагу над Трампом під час таких опитувань.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини