Головна Новини Світ США Гарріс відповіла, чи буде вести переговори з Путіним для закінчення війни в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Гарріс відповіла, чи буде вести переговори з Путіним для закінчення війни в Україні

Камала Гарріс відкидає переговори з російським диктатором без участі України.

сьогодні, 09:05
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Кандидатка у президенти та віцепрезидентка США Камала Гарріс заявила, не буде вести переговори з російським диктатором Володимиром Путіним щодо закінчення війни в Україні без участі в такому діалозі Києва. За її словами у такому питанні Україна має мати право голосу.

Гарріс відповіла, чи буде вести переговори з Путіним для закінчення війни в Україні

Віцепрезидентка США Камала Гарріс. Фото з відкритих джерел

Камала Гарріс в інтерв'ю CBS News відповіла на питання, чи буде вона вести переговори з Путіним щодо закінчення війни в Україні. За її словами, такі розмови можуть бути лише за участі України.

"На двосторонній основі без України — ні. Україна повинна мати право голосу щодо майбутнього України", — сказала кандидатка в президенти США.

За словами Гарріс, закінчення війни не матиме успіху, якщо у процесі переговорів не буде брати участь Україна. Крім того, віцепрезидентка США додала, що завершення війни в Україні також має базуватись на Статуті ООН.

Також в інтерв’ю Гарріс запитали про процес членства України в НАТО. Кандидатка в президенти уникла прямої відповіді вказавши, що цим питанням будуть займатись, коли настане відповідний момент, а "зараз ми підтримуємо здатність України захищатися" від Росії.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Трамп під час свого президентства радився з Путіним, чи відправляти в Україну зброю. Путін назвав такий крок "помилкою" та заявив, що Україна корумпована країна, яка має бути під контролем РФ.

Також "Коментарі" писали про колишнього генсека НАТО Єнса Столтенберга, який запропонував частковий вступ України до Альянсу. Таким чином, частина українських територій буде під захистом НАТО.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини