Головна Новини Світ США Гарріс випереджає Трампа у ключових для перемоги штатах
commentss НОВИНИ Всі новини

Гарріс випереджає Трампа у ключових для перемоги штатах

Кандидат від демократів обганяє Трампа

10 серпня 2024, 17:26
Поділіться публікацією:

Кандидат у президенти США від Демократичної партії Камала Гарріс обходить Дональда Трампа у трьох хитких штатах, які вважаються визначальними для перемоги на виборах президента.

Гарріс випереджає Трампа у ключових для перемоги штатах

Гарріс набирає рейтинг. Фото з відкритих джерел

Такими є результати свіжого опитування, проведеного на замовлення The New York Times.

Гарріс випереджає Трампа на 4% у Вісконсині, Пенсільванії та Мічигані. У цих штатах голоси виборців розділилися: 50% — за Гарріс, 46% — за Трампа. 

Зазначається, що це одне з перших високоякісних опитувань, проведених після зняття Джо Байдена з президентських перегонів. Раніше у хитких штатах Дональд Трамп мав невелику перевагу над кандидатом від демократів.

"Демократи зараз мають помітно сильнішу позицію в цих трьох хитких штатах, які протягом тривалого часу були ключовими для перемог або поразок партії. Тим не менше, результати показують вразливі місця Гарріс. Виборці віддають перевагу Трампу, коли йдеться про те, кому вони довіряють економіку та імміграцію. А це питання, які залишаються центральними у президентських перегонах", – пише видання.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російські загарбники підтягнули резерви на Курському напрямку, а тому ЗСУ навряд чи зможуть суттєво просунутися вглиб російської території. Однак українська армія зможе завдати росіянам відчутних втрат, заявив офіцер ЗСУ Микола Мельник.  За словами офіцера ЗСУ, втрати росіян будуть пов'язані з тим, що ворог буде виконувати не бойові, а політичні завдання, як українська армія влітку 2023 року. "Росіяни будуть кидати все нові і нові сили на витіснення українців з Курщини. А ми, в свою чергу, будемо вимотувати їх у мобільній війні, до якої росіяни ніколи не були здатні", — додав він.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини