Головна Новини Світ США Гарріс звинувачує Трампа у новій брехні
commentss НОВИНИ Всі новини

Гарріс звинувачує Трампа у новій брехні

Гарріс змагається на виборах проти 78-річного Трампа

сьогодні, 20:15
Поділіться публікацією:

 Кандидатка у президенти США від Демократичної партії Камала Гарріс оприлюднила результати свого медогляду, який підтвердив її фізичне та психічне здоров'я. Це стало частиною її стратегії створити контраст з її опонентом, кандидатом від Республіканської партії Дональдом Трампом, повідомляє Reuters.

 Гарріс звинувачує Трампа у новій брехні

Камала Гарріс (фото з відкритих джерел)

Лікар Гарріс заявив, що вона "володіє фізичною та психічною стійкістю, необхідною для виконання обов’язків президента". У виборчих перегонах Гарріс, якій 59 років, протистоїть 78-річний Трамп. Публікація медичних даних Гарріс має на меті підкреслити її прозорість, тоді як Трамп не надав детальних звітів про своє здоров'я.

"Вона володіє фізичною та психічною стійкістю, необхідною для успішного виконання обов’язків президента, включаючи обов’язки голови виконавчої влади, глави держави та головнокомандувача", – повідомив лікар Гарріс.

У відповідь на критику, представник кампанії Трампа, Стівен Ченг, заявив, що колишній президент добровільно надав інформацію про своє здоров'я і "перебуває у чудовій фізичній формі".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Трамп назвав терміни початку третьої світової війни і сказав, що до неї спричинить. Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп заявив, що через дії нинішньої американської адміністрації існує високий ризик початку світової війни в найближчі три-чотири місяці. Таку заяву він зробив під час мітингу в Каліфорнії, трансляцію якого здійснювала медіакомпанія RSBN.

Зокрема, Трамп висловив стурбованість, що дії нинішньої американської влади можуть нібито призвести до глобального конфлікту. Він підкреслив, що рішення, прийняті представниками уряду, можуть спричинити такий розвиток подій.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини