Головна Новини Світ США Генерал США назвав дату, коли ЗСУ звільнять Крим
commentss НОВИНИ Всі новини

Генерал США назвав дату, коли ЗСУ звільнять Крим

Генерал-лейтенант Бен Годжес вважає, що ЗСУ до серпня деокупують Крим

12 грудня 2022, 18:28 comments1032
Поділіться публікацією:

Збройні сили України вже влітку зможуть деокупувати півострів. Українські захисники до лютого створюватимуть умови для операції зі звільнення Криму. Таке припущення висловив колишній командувач військ США в Європі, генерал у відставці Бен Ходжес у Twitter.

Генерал США назвав дату, коли ЗСУ звільнять Крим

Бен Ходжес (фото з відкритих джерел)

"Український генеральний штаб продовжить удари по штабах РФ і лініях зв’язку (тилового забезпечення) впродовж наступних кількох тижнів, до лютого, щоб створити умови для вирішальної фази кампанії – звільнення Криму", — написав Ходжес.

Американський генерал думає, що ЗСУ влітку зможуть звільнити окупований Крим.

"Я очікую, що до серпня вони звільнять Крим", — підсумував він.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у Зеленського розповіли, втрата якого міста окупантами відкриє для ЗСУ пряму дорогу до Криму. Втрата російськими загарбниками контролю над тимчасово окупованим Маріуполем унеможливить ЗСУ можливість підійти впритул до анексованого Росією Криму. Сьогодні Мелітополь – це не просто велике українське місто в Запорізькій області, це ключ до всієї оборони півдня, це промисловий, транспортний вузол. Про це в інтерв'ю російському правозахиснику Марку Фейгіну розповів радник глави Офісу президента Олексій Арестович. Радник голови ВП зазначив, що саме через Мелітополь країна-агресор перекидає основні війська. Фактично логістичні шляхи, що проходять через Мелітополь, дозволяють Росії заповнювати запаси російських сил на правому та лівому березі Дніпра, аж до кордону в районі Маріуполя. І щойно росіяни втратять контроль над Мелітополем, вони втратять можливість тримати оборону на південному напрямку. За такого розкладу українська армія вийде на кордон із Кримом на перешийку.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини