Генерал США припустив, коли ЗСУ зайдуть у Крим

Ходжес прогнозує, що до середини наступного року ЗСУ зайдуть в окупований Крим

Американський генерал Бен Ходжес спрогнозував, що Збройні сили України до середини наступного року увійдуть до окупованого росією Криму. Таку заяву колишній командувач армії США у Європі зробив під час інтерв'ю виданню LRT.

Американський військовий зробив оптимістичні прогнози щодо просування української армії.

"Сподіваюся, що до кінця цього року українські війська відтіснять російські війська на позиції 23 лютого, а до середини наступного року українці будуть в Криму",- сказав американський генерал.

Окрім цього, Бен Ходжес заявив, що оголошена Путіним часткова мобілізація, доводить те, що очільник Кремля знаходиться у відчаї. Відтак, на думку американського генерала, російська мобілізація не дасть РФ найближчим часом очікуваних результатів. Адже, щоб підготувати мобілізованих росіян потрібен час.

А ще - Ходжес сумнівається, що РФ зможе мобілізувати 300 тисяч чоловіків.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Путіна назвали завдання-мінімум щодо війни в Україні. Навіть після проведення псевдореферендумів, російські війська продовжуватимуть бойові дії на території України, бо має на меті захопити всю територію Донецької області. Рупор Кремля додав, що завдання-мінімум — "звільнити всю територію Донецької народної республіки".

Також "Коментарі" писали про те, що Шольц заявив, що Путін у відчаї зробив чергову помилку. Президент Росії Володимир Путін робить помилку за помилкою. Він міг би вже давно завершити війну в Україні, давши команду військам залишити територію України та розпочати прямі переговори з Києвом.