Головна Новини Світ США Горе переможеним: дочку Трампа допитували в генеральній прокуратурі
commentss НОВИНИ Всі новини

Горе переможеним: дочку Трампа допитували в генеральній прокуратурі

Іванка Трамп змушена відзвітувати про гроші, витрачених на інавгурацію її батька

3 грудня 2020, 12:36
Поділіться публікацією:

Іванка Трамп, дочка президента США Дональда Трампа, у вівторок була викликана для дачі свідчень в офіс генерального прокурора Вашингтона, в рамках судового позову про неправомірне використання інавгураційних коштів, говориться в матеріалах суду.

Горе переможеним: дочку Трампа допитували в генеральній прокуратурі

ФОТО: WSOC TV

У січні генеральна прокуратура округу Колумбія подала в суд на організацію Трампа і комітет з інавгурації президента, стверджуючи, що вони зловжили більш ніж 1 мільйоном доларів, зібраних некомерційною організацією, "сильно переплативши" за використання приміщення для проведення заходів в готелі Трампа в Вашингтоні для інавгурації 2017 року. Показання свідків у цій справі тривають останні кілька тижнів.

Том Барак, голова інавгураційній комісії, був звільнений 17 листопада, згідно з матеріалами суду. Генеральна прокуратура також запросила звіти від Барака, Іванки Трамп, першої леді Меланії Трамп і Ріка Гейтса, колишнього заступника голови комітету з інавгурації, йдеться в повідомленні.

"Єдина участь пані Трамп полягала в контактуванні сторін і наданні готелю права стягувати "справедливу ринкову ставку", що і було зроблено в готелі", — заявив генеральний радник Trump Organization Алан Гартен в заяві для CNN.

Згідно з позовом, Гейтс "особисто керував" переговорами з готелем Трампа про місце для проведення заходів. Гейтс погодився з керуючим директором готелю і членами сім'ї Трампа платити 175 тисяч доларів в день, щоб комітет зарезервував місце на чотири дні.

Як повідомляло видання "Коментарі", Трамп може зробити гучну заяву в день інавгурації Байдена.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини