Головна Новини Світ США Губернатор Нью-Йорку потрапив у секс-скандал: відомі деталі
commentss НОВИНИ Всі новини

Губернатор Нью-Йорку потрапив у секс-скандал: відомі деталі

Губернатор свою провину повністю заперечує

28 лютого 2021, 20:10
Поділіться публікацією:

63-річний політик, губернатор штату Нью-Йорк Ендрю Куомо знову опинився у неприємній ситуації. Дві колишні помічниці стверджують, що губернатор поводився неналежним чином.

Губернатор Нью-Йорку потрапив у секс-скандал: відомі деталі

Ендрю Куомо / фото / The New York Times

25-річна Шарлотта Беннет, яка працювала з політиком, стверджує, що у нього був до її особистого життя підвищений інтерес. За її словами, Ендрю Куомо цікавився, чи є у неї чоловік і питав, як вона ставиться до стосунків з різницею у віці. Також він натякав на те, що під час пандемії відчуває себе самотнім і питав у Беннет, кого вона останній раз обіймала. Також губернатор натякав помічниці, що відкритий до стосунків з жінками, яким 20 років.

Молода помічника звернулася до керівника апарату Куомо і через тиждень була переведена на інше місце роботи. Такі одкровення губернатора її налякали, але вона не стала наполягати на офіційному розслідуванні.

Сам політик вважає, що лише виконував "функції наставника" і не вважає свої питання помічниці недоречними. Він сам же ініціював зовнішнє розслідування інциденту.

Варто відзначити, що це не перше звинувачення в сексуальних домаганнях Ендрю Куомо. У лютому ще одна його колишня помічниця Ліндсі Бойлан розповіла про те, що губернатор без її згоди торкався до неї, цілував і недоречно коментував зовнішність інших жінок. Політик свою провину заперечує і стверджує, що нічого подібного не робив.

Нагадаємо, що колишнього президента Франції Валері Жискар д'Естена в віці 94 років, який займав свій пост в 1974-1981 роках, звинуватили в сексуальних домаганнях в грудні 2018 року.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Джо Байдена звинуватила в сексуальних домаганнях його колишня помічниця.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини