Головна Новини Світ США Хаос у США на руку РФ. Що сказав Зеленський про затишшя із допомогою від Штатів
commentss НОВИНИ Всі новини

Хаос у США на руку РФ. Що сказав Зеленський про затишшя із допомогою від Штатів

Президент Володимир Зеленський прокоментував CBS News ситуацію довкола проблем із виділенням фінансової допомоги Україні у США. За його словами, насправді, більша частина фінансів все ж залишається у Штатах

28 березня 2024, 18:13
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський зауважив, що у більшості випадків 75-80% коштів, які США виділяють на військову допомогу Києву, залишаються в Штатах.

Хаос у США на руку РФ. Що сказав Зеленський про затишшя із допомогою від Штатів

Володимир Зеленський

Як підкреслив очільник України, треба розуміти, що у Сполучених Штатах насправді залишаються десятки мільярдів.

"Боєприпаси до нас ідуть, але виробництво відбувається там, і гроші, і податки залишаються у США. Так, до нас приходить величезна підтримка, але вона нам потрібна", — наголосив він.

Зеленський підкреслив, що зараз найбільше Україні необхідні американські системи протиракетної оборони Patriot і артилерія.

У контексті того, що американські законодавці вже декілька місяців сперечаються про відновлення допомоги Україні, Зеленський визнав, що війна в Газі переорієнтувала світову увагу, і це "добре для Росії".

Президент України також попередив, що якщо Україна програє, то кремлівський диктатор Володимир Путін не зупиниться на досягнутому.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що у Сполучених Штатах ніяк не можуть ухвалити рішення про відновлення фінансової допомоги Україні. Без неї Сили оборони відчувають брак боєприпасів на фронті. В Пентагоні із цього приводу навіть відзначали, що якщо допомога не буде відновлена, то Збройні сили Україні змушені будуть відступати під натиском ворога, адже у них немає чим оборонятися.

Окрім того, президент Володимир Зеленський заявив, що країна-агресор дійсно планує новий наступ на фронті, який може відбутися уже наприкінці травня або на початку червня. Він додав, що ворог добре озброєний та має перевагу у снарядах. Саме тому він закликав партнерів активізуватися і допомогти Силам оборони України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

28 березня 2024, 18:28

Корумпований паразит, а який розумний! Останній раз поведінка такої ганебної істоти описана ще у Біблії. Навіть Гітлер таким ганебним не був.


Новини