Головна Новини Світ США Холоднокрова розправа: Time показав нову обкладинку після дебатів Трампа та Гарріс (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Холоднокрова розправа: Time показав нову обкладинку після дебатів Трампа та Гарріс (ФОТО)

Як зазначає журнал Time, ще ніхто не розправлявся Трампом так холоднокровно, як Гарріс

11 вересня 2024, 19:45
Поділіться публікацією:

 Після перших дебатів між кандидатами у президенти США Дональдом Трампом та Камалою Гарріс журнал Time опублікував нову обкладинку, на якій зображений Трамп, що збився з курсу на гольф-карі. Це символізує зміну у президентській гонці, яка кардинально змінилася з літа. Спочатку Трамп, як здавалося, наближався до перемоги у матчі-реванші з Джо Байденом, але ці дебати показали, що ситуація стала менш передбачуваною.

Холоднокрова розправа: Time показав нову обкладинку після дебатів Трампа та Гарріс (ФОТО)

Дебати Трампа та Гарріс (фото з відкритих джерел)

"Наскільки очевидно, що Трамп хотів би все ще балотуватися проти Байдена, настільки ж очевидно, що Гарріс налякала його", – відзначає Time.

Дебати між Трампом і Гарріс, ймовірно, залишаться єдиною зустріччю цих двох кандидатів. Журнал зазначив, що Гарріс своєю холоднокровністю змусила Трампа похвалитися чисельністю його прихильників, бурчати про вибори 2020 року і захищати протестувальників, які атакували Капітолій США.

Time підкреслив, що це вперше за дев'ять років, відколи Трамп з'явився на політичній сцені, жоден його опонент, незалежно від партії, не виводив його з рівноваги так, як це зробила Гарріс під час дебатів.

"За дев'ять років, відколи Трамп вперше увірвався на сцену, жоден опонент – демократ чи республіканець – не розправлявся з 800-фунтовою горилою американської політики так холоднокровно і не заліз йому під шкіру до такої міри. Саме так це відбувається з Трампом вже деякий час", – пише Time.

Холоднокрова розправа: Time показав нову обкладинку після дебатів Трампа та Гарріс (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Маск визнав успіх Гарріс у дебатах із ТрампомУ Сполучених Штатах відбулися дебати, де зіткнулися два відомі політики: віце-президент Камала Харріс і колишній президент Дональд Трамп. Це був перший великий дебат для Гарріс і восьмий для досвідченого Трампа.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини