Головна Новини Світ США Хто, якщо не Байден: експерт назвав найімовірнішу кандидатуру
commentss НОВИНИ Всі новини

Хто, якщо не Байден: експерт назвав найімовірнішу кандидатуру

Замість Байдена представляти демократів на виборах може Гарріс

20 липня 2024, 22:31
Поділіться публікацією:

Джо Байден, швидше за все, відмовиться від участі у виборах президента США, переконаний політтехнолог Олег Постернак.

Хто, якщо не Байден: експерт назвав найімовірнішу кандидатуру

Байден може відмовитися від участі у виборах. Фото з відкритих джерел

"Памʼятаєте приказку: "Гуртом батька легше бити". Так це якраз про Байдена. Готуємось у найближчий тиждень до нового повороту у виборчій кампанії. Байдена таки дотисне deep state. Його "знімуть". Медіа, донори, конгресмени і губернатори відчайдушно "добивають" кандидата від демократів. На додачу він ще й захворів ковідом і знову публічно помилився, забувши прізвище міністра оборони Остіна. Вже й колишній шеф Байдена Обама вважає, що шанси президента Байдена на перемогу значно зменшилися", — зазначив Олег Постернак.

На думку експерта, президентом Байден ще залишиться, а ось кандидатом, ймовірніше за все, вже ні. Він зазначив, що після відмови Байдена розпочнеться полювання за "чикагськими" голосами — голосами делегатів зʼїзду Демократичної партії.

"На вустах кандидатури Уітмер, Ньюсома, Шапіро, Келлі, Вес Мура, Бешира і віцепрезидентки Гарріс. Але не виключаю, що зʼявиться "темна конячка". І я тут не про Мішель Обаму", — наголосив політтехнолог.

Експерт розповів, що штаб Камали Гарріс вже почав "обкопувати" позиції. Він нагадав, що опитування Economist/YouGov показало, що 80% демократів схвалили би Гарріс на обрання кандидаткою на президентських виборах.

"Перевага Гарріс у тому, що демократичній партії буде важко відмовитись від неї, адже на неї зорієнтований жіночий та кольоровий електорат. Відмова від Гарріс — удар по позиціям партії в цьому електоральному середовищі", — додав він.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що союзники віце-президента Камали Харріс почали залучати донорів-демократів для надання їй фінансової підтримки на випадок зняття президента Джо Байдена з перегонів у 2024 році.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини