Головна Новини Світ США Ілон Маск хоче російський паспорт, а Путіна назвав "непоганим мужиком" (АУДІО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Ілон Маск хоче російський паспорт, а Путіна назвав "непоганим мужиком" (АУДІО)

Ілон Маск заявив, що йому подобається Росія та її диктатор з імперіалістичними нахилами.

14 грудня 2023, 16:41
Поділіться публікацією:

У центрі нового скандалу знову опинився мільярдер, власник компаній SpaceX, Tesla та соціальної мережі Х Ілон Маск. А все, тому що він сказав у росіян – чудове почуття гумору, а Володимир Путін – "непоганий мужик". Також бізнесмен заявив, що не проти отримати російський паспорт. Такі заяви він зробив під час трансляції в X, її уривок з'явився в соцмережах.

Ілон Маск хоче російський паспорт, а Путіна назвав "непоганим мужиком" (АУДІО)

Ілон Маск (фото з відкритих джерел)

Ілон Маск також зізнався, що йому подобаються російські меми про нього. Тож він вважає, що у росіян "особливе почуття гумору".

"Мені подобаються ці хлопці. Я не проти отримати російський паспорт потім", — заявив Маск.

Також власник компаній SpaceX, Tesla та соціальної мережі Х заявив, що якщо не брати до уваги диктаторські якості та імперіалізм, то йому подобається Путін.

"Якщо відкинути упередженість та диктаторські замашки та імперіалізм — він непоганий мужик. Він любить свою країну та діє в її інтересах", — сказав бізнесмен.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Маск погодився з ідеєю, що Україні треба йти на мирні переговори, інакше втратить ще більше територій. Американський бізнесмен Ілон Маск прокоментував допис підприємця та інвестора Девіда Сакса, у якому той висловив свої думки щодо втрати територій з боку України, зокрема це стосується Криму та інших окупованих росіянами територій на сьогодні. Маск погодився з цією ідеєю.

 Девід Сакс у своєму дописі у соціальній мережі X закликав Україну почати мирні переговори, інакше втрати територій у війні можуть бути більшими.

Ці ідеї прокоментував Ілон Маск заявивши "твоя оцінка точна". Зазначимо, що Девід Сакс – це американський бізнесмен, який так само, як Ілон Маск народився в ПАР, а потім емігрував до США.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини