Головна Новини Світ США Ілон Маск перерахував три речі, які знищать людство
commentss НОВИНИ Всі новини

Ілон Маск перерахував три речі, які знищать людство

Генеральний директор Tesla та SpaceX Ілон Маск перерахував три речі, які, на його думку, можуть знищити людство

5 квітня 2022, 03:35
Поділіться публікацією:

Існують три ключові проблеми, від яких залежить майбутнє людства. Американський підприємець, засновник Tesla та SpaceX Ілон Маск розповів про них, передає видання I ndependent.

Ілон Маск перерахував три речі, які знищать людство

Ілон Маск (фото з відкритих джерел)

За словами мільярдера, першою головною проблемою, від вирішення якої залежить, чи збережеться життя на нашій планеті, є зниження народжуваності. Ілон Маск каже, що депопуляція становить велику загрозу майбутньому людської цивілізації.

Друга ключова проблема, на думку підприємця, полягає у поблажливому ставленні до штучного інтелекту. Ілон Маск упевнений, що вивченням цієї теми потрібно зайнятися детальніше, тому що зараз ніхто не може відповісти на питання, на що справді здатні комп'ютери та машини.

І третя проблема, над розв'язанням якої треба замислитись людству, стосується релігійного екстремізму. Його основою є прояв крайнього ступеня жорстокості та агресивності у поєднанні з демагогією.

Ілон Маск також згадав про місто на Марсі, яке збирається побудувати, наголосивши, що це буде великою надією на майбутнє всього людства.

Нагадаємо, Ілон Маск розповів, що, за його підрахунками, для здійснення висадки на Марс потрібно, як мінімум, п'ять років. У найгіршому разі це може статися через десять років. Якщо почати доставляти на Червону планету людей прямо зараз, це коштуватиме більше трильйона доларів.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що засновник компанії SpaceX Ілон Маск опублікував відеоролик, де з усіх боків показана вежа Launch and catch tower, яка "ловитиме" ракети під час їх посадки, а також встановлюватиме їх у точне положення для подальших запусків.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини