Головна Новини Світ США Ілон Маск звинуватив Джо Байдена у нахабній брехні
commentss НОВИНИ Всі новини

Ілон Маск звинуватив Джо Байдена у нахабній брехні

Американський мільярдер Ілон Маск критикує Джо Байдена через імміграційну проблему у США.

3 березня 2024, 08:45 comments1310
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Генеральний директор Tesla та SpaceX Ілон Маск розкритикував президента США Джо Байдена у проблемі з нелегальною імміграцією. За словами Маска Байден "нахабно бреше" про своє прагнення вирішити цю проблему.

Ілон Маск звинуватив Джо Байдена у нахабній брехні

Джо Байден та Ілон Маск. Фото з відкритих джерел

Ілон Маск прокоментував допис у соціальній мережі X у якому Байдена запитали, чому він чекає на рішення виконавчої влади щодо питання нелегальної імміграції. Президент США пояснив, що на кордоні потрібно більше сил, а він не має на це повноважень. 

Натомість Маск звинуватив Байдена в прийняті близько сотні указів у перші місяці президентства, які нібито сприяли нелегальній імміграції.

"Величезний потік нелегальної імміграції спричинений 94 виконавчими діями адміністрації Байдена. Доки ці виконавчі дії не будуть скасовані, заяви Байдена про те, що він хоче розв'язати проблему нелегальної імміграції, є нахабною брехнею", — пише Ілон Маск.

Після посилення контролю за кордоном у період президентства Трампа, а також під час пандемії коронавірусу США, потік іммігрантів до Сполучених Штатів зменшився. Однак з приходом Байдена та скасуванням обмежень через припинення дії карантинних заходів до США потрапило нелегально десятки тисяч мігрантів, переважно через спільний кордон з Мексикою.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Ілон Маск назвав, коли потрібно укладати мирну угоду з Росією. Американський мільярдер погодився з тим, що Україна програє війну і допомога США не змінить ситуацію на полі бою.

Також "Коментарі" писали, що українські військові на фронті підірвали обладнання Ілона Маска. Відповідне відео потрапило в мережу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Гарик

3 березня 2024, 16:11

а почему златовласка не решила эту проблему до конца во времена своего царствования?Там Илона не тыкала пальцем?Хотя после вопросов о нужности НАТО,к нему вопросов больше нет..Он будет от пуйла отбиваться теслой?или дорожкой на дорожку?


Новини