Головна Новини Світ США Із серії неймовірного: Трамп відмовився назвати Путіна військовим злочинцем
commentss НОВИНИ Всі новини

Із серії неймовірного: Трамп відмовився назвати Путіна військовим злочинцем

Колишній президент США заявив, що його відвертість може стати на заваді переговорному процесу з РФ

11 травня 2023, 08:45
Поділіться публікацією:

Екс-глава Білого дому Дональд Трамп відмовився прямо відповідати на запитання щодо того, чи є російський диктатор Володимир Путін військовим злочинцем. Як передає видання "Коментарі", екс-президент США потрапив у незручну ситуацію під час теледебатів на CNN.

Із серії неймовірного: Трамп відмовився назвати Путіна військовим злочинцем

Дональд Трамп. Фото: із відкритих джерел

У відповідь на пряме питання про злочини президента РФ Трамп заявив, що його відвертість може перешкодити переговорному процесу з РФ, і що зараз не варто обговорювати подібні теми.

"Якщо ви говоритимете, що він військовий злочинець, буде набагато важче укласти угоду, щоб вирішити цю справу (Ред. — завершити війну)", — пояснив свою позицію Дональ Трамп.

Він зазначив, що тема щодо злочинів Путіна має прозвучати "пізніше". При цьому Трамп заявив, що якби він був президентом США в період повномасштабного вторгнення РФ в Україну, війни взагалі не сталося б.

"Його (Ред. – Путіна) помилка полягала в тому, що він вторгся. Він ніколи не вторгся б, якби я був президентом", — додав Дональд Трамп.

При цьому колишній президент США зізнався, що незважаючи на повномасштабну війну проти України та інші злочини, він вважає Путіна "дуже хитрим" і "дуже розумним".                                   

Читайте також на порталі "Коментарі" — в очікуванні 11-го санкційного пакета проти РФ: чи є ефект від санкцій, які вже введені. Експерти детально проаналізували ситуацію в інтерв'ю ексклюзивному нашому виданню.

Також видання "Коментарі" повідомляло – чому політики, які раніше чекають, почали розгойдувати тему миротворчості – чи допоможе це РФ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

11 травня 2023, 08:46

Маразм Байден і верхівка ЄС, а також власники війни - діти Авраама, уникають згадувати тотальну корупцію брехню і екстремізм в Україні. Навіть по відношенню православних один до одного. Така дипломатія, яка дозволяє використовувати Україну як інструмент. А Трамп прагне звільнити Світ від православного зла. Тому уникає розпалювали вогонь ще більше. Не в нього зростає вигода від затягування протистояння Зла самого з собою, а в Оточення Потешного Карлуши.


Новини