Кандидат у віце-президенти США від Трампа відповів, чи вважає Путіна ворогом

Джей Ді Венс вважає, що Штатам доведеться брати участь у переговорах між Києвом та Москвою

Як передає портал "Коментарі", під час інтерв'ю на NBC News кандидат у віце-президенти Сполучених Штатів Америки від Республіканської партії Джей Ді Венс відмовився називати російського диктатора Володимира Путіна ворогом.

Телеведуча запитала Венса, чи вважає він Володимира Путіна союзником чи ворогом. Політик відповів, що той є "противником" та "конкурентом", а Вашингтон має бути розумним у питаннях дипломатії:

"Те, що нам хтось не подобається, не означає, що ми не можемо час від часу вступати з ним у розмову. Я думаю, що важливо, якщо ми колись збираємось закінчити війну в Україні, на якомусь рівні нам доведеться брати участь у переговорах між Україною, між Росією, між нашими союзниками щодо НАТО в Європі", – висловився Джей Ді Венс.

Читайте також на порталі "Коментарі" - кардинальних рішень чекати не варто. Колишній глава Білого дому та кандидат на пост президента США Дональд Трамп у разі свого обрання залишить країну у Північноатлантичному альянсі (НАТО). Він не порушуватиме питання про вихід США з Альянсу. Як передає портал "Коментарі", про це заявив найближчий соратник Трампа, кандидат у віце-президенти США від Республіканської партії Джей Ді Венс.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Україна змушена буде відмовитись від частини своїх територій, щоб покласти край війні з Росією. Таку заяву в ефірі телеканалу News Nation зробив кандидат у віце-президенти США від Республіканської партії Дональда Трампа Джей Ді Венс.

"Українцям доведеться ухвалити це рішення... Вони вже надто виснажені", - заявив Венс.

Політик також додав, що такі твердження прослизають у розмовах з українськими чиновниками, особливо у приватних.