Головна Новини Світ США Коаліція злочинців працює над знищенням України. У США назвали прорахунки Байдена
commentss НОВИНИ Всі новини

Коаліція злочинців працює над знищенням України. У США назвали прорахунки Байдена

Президент США Джо Байден не має власної стратегії щодо перемоги України і не робить нічого, щоб розробити її спільно з Києвом, заявив у статті для журналу The Atlantic аналітик Еліот Коен

10 квітня 2024, 17:51 comments1228
Поділіться публікацією:

Президент Сполучених Штатів Джо Байден також винен в тому, що Україна та її Сили оборони відчувають гостру нестачу зброї на фронті, стверджує аналітик Центру стратегічних і міжнародних досліджень Еліот Коен.

Коаліція злочинців працює над знищенням України. У США назвали прорахунки Байдена

Джо Байден

Експерт підкреслює, що на початку третього року воєнного конфлікту становище для України є "не дуже обнадійливим", адже російські війська просуваються вперед, а російські дрони та ракети наносять удари по українській енергетиці та цивільній інфраструктурі.

При цьому Коен підкреслив, що українці зазнають втрат не через те, що не хочуть боротися з агресором, а через відсутність необхідних боєприпасів. За таких обставин, додав експерт, майбутнє для країни виглядає геть зовсім не райдужно.

У статті Коена зазначається, що "коаліція злочинців" у складі Росії, Ірану, Північної Кореї та Китаю працює все активніше над тим, щоб знищити Україну. І навіть при великих втратах та нездатності розгорнути виробництво сучасної бронетехніки, країна-агресор Росія вже відчула, що "перебіг битви перевертається на її користь", підкреслив експерт.

На його думку, для України вирішальне значення має доля нової програми американської військової допомоги, яка застрягла в Конгресі. При цьому навіть деякі республіканці визнають, що частина їхніх колег піддалися впливу російської пропаганди. Проте, додав експерт, адміністрація Байдена теж несе відповідальність за цю ситуацію.

Автор вказує, що Байден не має власної стратегії перемоги для України і не намагається співпрацювати з країною, щоб розробити таку стратегію. Він також не зміг пояснити американському народу, чому війна в Україні є настільки важливою для США.

"Обіцянки адміністрації бути з Україною скільки завгодно – марні"
, — заявив Коен.

Він підкреслив, що Сполучені Штати неодноразово вагалися щодо поставок Україні сучасної зброї в необхідній кількості та з необхідною швидкістю. Це привело до того, що була втрачена можливість для першого контрудару України влітку та восени 2022 року.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що в США вважають, що винним у програші Україні в війні буде саме Майк Джонсон.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

10 квітня 2024, 17:07

Нова програма допомоги, якщо і буде прийнята, буде мати вирішальне значення тільки на один рік. А далі? Як у 21 столітті примудрились влізти в Пекло і втрутитись у кризу між чортами? Невже настільки легко, руками кількох недоумків: авантюристів маразматиків корумпованих клоунів гопників нацистів терористів ..., втягнути світ у катастрофу?


Новини