Головна Новини Світ США Кого у США підтримують більше Україну чи Ізраїль: опитування
commentss НОВИНИ Всі новини

Кого у США підтримують більше Україну чи Ізраїль: опитування

Американці відповіли, чи є підтримка України у війні проти Росії та Ізраїлю проти ХАМАС національними інтересами США.

19 жовтня 2023, 11:25
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Серед американців, які мають правого голосу, провели опитування щодо їх підтримки України та Ізраїлю. Виявилось, що громадяни США прихильні до обох країн та вказали, що підтримка України у війні проти Росії та Ізраїлю проти ХАМАС відповідає національним інтересам Сполучених Штатів.

Кого у США підтримують більше Україну чи Ізраїль: опитування

Більшість американців підтримує Україну у війні з Росією. Фото з відкритих джерел

Нове опитування Quinnipiac показує, що загалом 65% американців вважають, що підтримка України у війні проти Росії є національним інтересом США. Протилежну думку мають 28%. Найбільшу підтримку Україні висловлюють демократи – 87% проти 8% не підтримки. Серед республіканців ці показники нижчі – 49% підтримки та 44% проти. 

Також в опитуванні запитали, чи США роблять достатньо для підтримки України. 36% вважають, що достатньо, тоді як 20% американців заявили про недостатню підтримку. Ще 37% повідомили, що США роблять занадто багато для України.

Крім опитування щодо підтримки України у війні проти Росії, американцям поставили ті ж запитання про конфлікт в Ізраїлі. Тут загальний показник підтримки Ізраїлю виявився більшим ніж в Україні – 76%, тоді як 17% вказали, що допомога Ізраїлю не є інтересами США. Інший розподіл виявився і між прихильниками різних партій. Тоді як Україну переважно підтримували демократи, то Ізраїль — республіканці – 84% за та 12% проти. Серед демократів цей показник 76%, а те, що підтримка Ізраїлю не є національними інтересами США заявили 17% демократів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Пентагоні пояснили, чому перед Україною та Ізраїлем існують різні умови щодо використання зброї.

Також "Коментарі" писали про військового аналітика, який розповів, скільки потрібно ракет ATACMS для знищення Кримського мосту.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини