Головна Новини Світ США Команда журналіста Такера Карлсона зробила заяву щодо його шоу на росТБ
commentss НОВИНИ Всі новини

Команда журналіста Такера Карлсона зробила заяву щодо його шоу на росТБ

Чутки залишаться лише чутками у Tucker Carlson Network зробила заяву

22 травня 2024, 19:20
Поділіться публікацією:

Опісля заяв російських видань про запуск в РФ телешоу Такера Карлсона на телеканалі "Росія-24", представники його команди поспішили зробити заяву. Вони спростували таку  новину.

Команда журналіста Такера Карлсона зробила заяву щодо його шоу на росТБ

Такер Карлсон (фото з відкритих джерел)

Про це повідомив "ТАСС"  очільник відділу з програмування та виробництва стрімінгового сервісу Tucker Carlson Network Дін Томпсон. Зазначено, що програми Карлсона після перекладу  викладають на стрімінгові платформи пропагандистів.

"Мережа Такера Карлсона не укладала жодних угод із державними ЗМІ в жодній країні", — повідомив глава відділу з програмування та виробництва сервісу Tucker Carlson Network у Х.

Тому, як стверджує  відома цитата з колишнього радянського фільму, який полюбляють росіяни, "Джентльмени удачі",  "кіна не буде".

При цьому, в листопаді  минулого року Такер Карлсон вже спростував чутки про заплановане спільне  шоу з каналом "Росія 24".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Павло Дуров дав інтерв’ю Такеру КарлсонуРосійський програміст та один з творців соціальної мережі "ВКонтакті" та месенджера Telegram Павло Дуров погодився дати інтерв’ю скандальному американському журналісту Такеру Карлсону, який до цього записав інтерв’ю з президентом РФ Володимиром Путіним. 

Павло Дуров опублікував допис в Telegram, де розповів про своє інтерв’ю Такеру Карлсону. Російський програміст вказав на причини, які спонукали його до таких кроків.

У лютому Павло Дуров вперше за кілька років дав інтерв'ю в текстовому форматі для Financial Times, тоді як розмова з Такером Карлсоном буде у відеоформаті. До цього російський програміст дуже рідко з'являвся у публічному просторі.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

22 травня 2024, 18:27

Ось так от вірити ЗМІ: брехломарафону Гордону Інформаційному спротиву ... Саме їх пропаганда дуже дорого коштує, їх би на військові заводи або на передову.


Новини