Головна Новини Світ США Конфедерація відроджується: Техас і 17 інших штатів вимагають перегляду результатів виборів
commentss НОВИНИ Всі новини

Конфедерація відроджується: Техас і 17 інших штатів вимагають перегляду результатів виборів

Генеральний прокурор Техасу подав до суду на чотири штати, в яких переміг Джо Байден

10 грудня 2020, 15:42
Поділіться публікацією:

Сімнадцять штатів, вибори в яких були виграні президентом Дональдом Трампом, в середу заявили Верховному суду, що вони підтримують заявку генерального прокурора Техасу Кена Пакстона подати позов, який може ефективно скасувати прогнозовану перемогу Виборчої колегії Джо Байдена.

Конфедерація відроджується: Техас і 17 інших штатів вимагають перегляду результатів виборів

ФОТО: Money Report

Ці штати подали заявку на підтримку Пакстона на наступний день після того, як він звернувся до Верховного суду з проханням дозволити подати позов на Джорджію, Мічиган, Пенсільванію і Вісконсін, в яких виграв Байден. Вони вважають, що були допущені порушення в через їх процесів голосування.

Пізніше в середу Трамп подав клопотання про втручання в справу, як кандидат в президенти. Верховний суд ще не виніс рішення за запитом Пакстона.

Штатами, що підтримують позов, в кожному з яких є генеральні прокурори-республіканці, є Міссурі, Алабама, Арканзас, Флорида, Індіана, Канзас, Луїзіана, Міссісіпі, Монтана, Небраска, Північна Дакота, Оклахома, Південна Кароліна, Південна Дакота, Теннессі, Юта і Західна Вірджинія. Трамп переміг Байдена в ході всенародного голосування у всіх цих штатах, хоча один з голосів вибірників в Небрасці був відданий Байдену.

Прогнозується, що Байден здобуде остаточну перемогу в Колегії вибірників, коли вона збереться в понеділок, набравши на 36 голосів більше, ніж мінімум 270, необхідних для того, щоб стати президентом США. Трамп відмовився визнати обрання Байдена, заявивши, що він став жертвою масштабної фальсифікації бюлетенів.

Як повідомляло видання "Коментарі", Трамп хоче заборонити давати вакцину іншим країнам, поки не забезпечать Америку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини