Головна Новини Світ США Конгресвумен критикує Зеленського, який має прилетіти до США
commentss НОВИНИ Всі новини

Конгресвумен критикує Зеленського, який має прилетіти до США

Американська конгресвумен від партії Республіканців, яка заявляла, що "жодної копійки не дістанеться Україні" критикує Володимира Зеленського. Президент Невдовзі має виступити в Конгресі США.

21 грудня 2022, 18:25 comments3790
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський 21 грудня здійснив свій перший закордонний візит з моменту повномасштабного вторгнення Російської Федерації. Про те не всі в Конгресі США позитивно відреагували на таку подію. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Twitter конгресвумен США Тейлор Ґрін.

Конгресвумен критикує Зеленського, який має прилетіти до США

Конгресвумен США Тейлор Грін. Фото з відкритих джерел

21 грудня Володимир Зеленський має прилетіти до США для зустрічі з Джо Байденом, також президент України виступить в Конгресі США. Візит Зеленського пов’язують з отриманням великої фінансової допомоги для України, який мають схвалити в Конгресі, окрім того, Україна отримає сучасні системи ППО Patriot, для захисту від російський масових ракетних ударів.

На приїзд лідера України негативно відреагувала конгресвумен США Тейлор Ґрін. У своєму Twitter американка заявила, що Зеленський має пояснити, куди йдуть гроші громадян США.

"Тіньовий президент має прийти до Конгресу і пояснити, навіщо йому потрібні мільярди доларів американських платників податків для 51-го штату, України. Це абсурд. Поставте Америку на перше місце!!!", — пише представниця республіканців Марджорі Тейлор Грін

Цікаво, що це не перша критика України з боку конгресвумен США Тейлор Ґрін. Раніше американка заявляла, що "жодної копійки не дістанеться Україні".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент Росії Володимир Путін під час виступу на засідання колегії Міноборони РФ зробив заяву про український народ.

Також "Коментарі" писали про те, що президент України, який напередодні побував на лінії фронту взяв з Бахмута подарунок для Конгресу США.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини