Головна Новини Світ США Конкурент Трампа пояснив свої скандальні заяви про Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Конкурент Трампа пояснив свої скандальні заяви про Україну

Рон ДеСантіс заявив, що Україна має право повернути свої території та назвав Путіна військовим злочинцем.

23 березня 2023, 13:55
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Губернатор Флориди та найбільший конкурент Трампа у Республіканській партії Рон ДеСантіс пояснив свої неоднозначні заяви про те, що Україна не є пріоритетом для інтересів Сполучених Штатів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання "Європейська правда".

Конкурент Трампа пояснив свої скандальні заяви про Україну

Губернатор Флориди Рон ДеСантіс. Фото з відкритих джерел

На початку березня ймовірний кандидат на посаду президента США та конкурент Дональда Трампа під час розмови на Fox News назвав війну між Україною та Російською Федерацією "територіальною суперечкою". Окрім того, ДеСантіс заявив, Україна не знаходиться у сфері важливих інтересів для США. Тепер Рон ДеСантіс детальніше пояснив свою позицію.

"Якби можна було одним помахом руки щось змінити, я б 100% повернув ці території Україні", — сказав американський політик та додав, що Україна має законне право на ці землі.

Також губернатор Флориди чітко окреслив своє ставлення до Володимира Путіна.

"Думаю, він воєнний злочинець. І я справді вважаю, що його треба притягнути до відповідальності". – сказав Рон Де Сантіс.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що потенційні кандидати в президенти Сполучених Штатів погодились підтримувати Україну.

Також "Коментарі" писав про те, що координатор зі стратегічних комунікацій Ради національної безпеки США Джон Кірбі назвав єдину справжню причину, чому Китай підтримує Росію. На думку Кірбі Китай бачить у Російській Федерації союзника, який так само не любить США і готовий протистояти Сполучним Штатам на глобальному рівні у країнах, де РФ має вплив, зокрема і в Україні, Білорусі чи на ариканському континенті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини