Головна Новини Світ США Конкурс "Міс Всесвіт" потрапив у скандал через росіянку
commentss НОВИНИ Всі новини

Конкурс "Міс Всесвіт" потрапив у скандал через росіянку

Анну Ліннікову хейтять в мережі

12 січня 2023, 22:50 comments5587
Поділіться публікацією:

Представниця Росії Анна Ліннікова братиме участь в  щорічному конкурсі краси "Міс Всесвіт". 11 січня  російська модель  вийшла на сцену  цього світового шоу,  і своєю присутністю  викликала безліч агресивних коментарів, які залишили  користувачі соціальних  мереж.

Конкурс "Міс Всесвіт" потрапив у скандал через росіянку

Анна Ліннікова (фото з відкритих джерел)

Реагуючи на них, росіянка  висловилась  в своєму Telegram-каналі, що була іншої думки, зокрема про те,  що це щорічне шоу краси  не має ніякого відношення до політики.

Важливо, що  22-річна росіянка є володаркою  титулу "Міс Росія 2022" та була  учасницею  конкурсу "Міс Всесвіт 2022". При цьому, якщо вона можливо переможе на конкурсі, то займе  місце минулорічної переможниці,  моделі  з Індії Харнааз Сандху, що одягла  корону переможниці в грудні 2021 року.  

Важливо, що сам фінал конкурсу буде проходити 14 січня в Сполучених Штатах.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що РФ можуть виключити з конкурсу "Міс Всесвіт"Представницям Російської Федерації можуть назавжди заборонити брати участь у міжнародному конкурсі краси "Міс Всесвіт". Про це на своїй сторінці в Instagram розповіла президент "Міс Україна Всесвіт" Анна Філімонова. Росію, яка вторглася на українські землі, та почала цинічно руйнувати міста та обстрілювати мирних жителів, почали виключати з багатьох організацій та заходів, зокрема країні-агресору заборонили брати участь у "Євробаченні-2022". Тепер на черзі міжнародний конкурс краси "Міс Всесвіт".

Анна Філімонова зазначила, що їй почало надходити безліч прохань та вимог щодо усунення представниць РФ від участі у заході. І вона про це повідомила керівництво Miss Universe.
 


 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: nstagram.com/anna__linnikova
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Александр

13 квітня 2023, 10:13

Такое впечатление, что Анна Линникова не столько победить пыталась, сколько пропиарить Россию на кокурсе "Мисс Вселенная 2022". Показать, что не все ненавидят страну агрессора. Интересно, а кто "опродюсировал" Анну Линникову". Обычно такая информация всплывает уже после всемирных конкурсов. Например, "Мисс Вселенная 2002" Оксана Федорова обязана своей победой прямому указанию тогдашнего владельца конкурса Дональда Трампа членам жюри. А в близких отношениях внучка псковского милиционера была с крупнейшим криминальным авторитетом "Бармалеем" (Владимир Голубев). https://udivil.com/miss-mira-top-2023/

некацап

13 січня 2023, 09:46

Алена, за железный занавес, мокша. в свои ебеня.

Алена

13 січня 2023, 01:01

А шо такое?? Испугались проиграть не только войну,а и аполитичный конкурс красоты?? Смешно)))))


Новини