Головна Новини Світ США Корисний ідіот: Клінтон різко розкритикувала Карлсона за інтерв'ю з Путіним
commentss НОВИНИ Всі новини

Корисний ідіот: Клінтон різко розкритикувала Карлсона за інтерв'ю з Путіним

Гілларі Клінтон заявила, що Такер Карлсон взявши інтерв'ю у Путіна, лише поширить брехню президента Росії про війну в Україні.

8 лютого 2024, 10:26
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Колишня держсекретарка США Гілларі Клінтон різко відреагувала на дії американського журналіста Такера Карлсона, який взяв інтерв'ю в президента Росії Володимира Путіна. Клінтон назвала Такера "корисним ідіотом" та "цуциком".

Корисний ідіот: Клінтон різко розкритикувала Карлсона за інтерв'ю з Путіним

Гілларі Клінтон про інтерв'ю Карлсона з Путіним. Фото з відкритих джерел

Під час інтерв'ю на MSNBC Гілларі Клінтон запитали про її ставлення до інтерв'ю Карлсона з Путіним. За словами Клінтон, з американського журналіста в Росії всі сміються.

"Якщо ви дійсно читаєте переклади того, що говорять російські ЗМІ, вони висміюють його. Я маю на увазі, він як цуцик. Ви знаєте, якось після того, як його звільнили з такої кількості ЗМІ в США… Я не здивуюся, якщо він укладе контракт із російським ЗМІ, тому що він корисний ідіот", — заявила Клінтон.

Гілларі Клінтон також зазначила, що Такер Карлсон, який відомий своїми проросійськими поглядами лише повторює російську пропаганду, яку озвучують у Кремлі.

"Він говорить речі, які не відповідають дійсності. Він повторює пачку брехні Володимира Путіна про Україну. Тому я не розумію, чому Путін не дав би йому інтерв’ю, оскільки через нього він може продовжувати брехати про те, які його цілі в Україні та що він очікує побачити", — вважає Клінтон.

За словами Клінтон Такера Карлсона не просто так звільняли з численних американських видань, адже він "не міг співвіднести свої репортажі з правдою".

Нагадаємо, що у квітні Такера Карлсона звільнили з телеканалу Fox News. Причиною звільнення стало те, що продюсерка шоу Tucker Carlson Tonight Еббі Гроссберг подала позов на Fox News у якому стверджувала, що юристи її залякували аби вона дала оманливі свідчення. Крім того, Гроссберг розповіла, що на телеканалі панує культура сексизму та мізогінії.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Такер Карлсон оголосив дату виходу інтерв'ю з Володимиром Путіним.

Також "Коментарі" писали, що у Байдена різко висловилися про інтерв'ю прихильника Трампа Карлсона з Путіним.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини