Головна Новини Світ США 7-річного американця звинуватили в зґвалтуванні
commentss НОВИНИ Всі новини

7-річного американця звинуватили в зґвалтуванні

Поліція не розголошує ані імені обвинуваченого, ані інших деталей злочину

1 квітня 2021, 22:20
Поділіться публікацією:

У Сполучених Штатах Америки 7-річному хлопчику висунуто обвинувачення у зґвалтуванні. Факт сексуального домагання мав місце в Нью-Йорку. Парадокс ситуації в тому, що зґвалтування сталося в День подяки — одне з основних американських свят, яке припадає на 26 листопада, передає радіостанція WWNY.

7-річного американця звинуватили в зґвалтуванні

Поліція США (фото з відкритих джерел)

Процес розгляду цього інциденту — найрезонансніший у Нью-Йорку.

За інформацією представників місцевих правоохоронних органів, 23 березня дитині було висунуто офіційне обвинувачення. В інтересах слідства подробиці інциденту не розголошуються. Відомо, що йдеться про зґвалтування третього ступеня. Розглядом інциденту займатиметься суд у сімейних справах.

Нагадаємо, 47-річного жителя Львова, колишнього керівника незареєстрованої молодіжної християнської організації, підозрюють у розбещенні та зґвалтуванні неповнолітніх дівчаток. За даними джерела, обвинуваченим є Роман Московченко, який раніше керував християнською спільнотою "Діти Христа".

Проти нього вже відкрито 11 кримінальних проваджень, які налічують 147 епізодів статевих злочинів. Їх чоловік вчиняв із 2005 року. Повідомляється, що потерпілими було шістеро дівчаток віком від 11 до 14 років. Московченку інкримінують розбещення, зґвалтування неповнолітніх і сексуальний контакт із особою, яка не досягла повноліття.

У разі, якщо слідство доведе вину чоловіка, йому загрожує тюремне ув'язнення терміном до 15 років. За місцем проживання Московченка правоохоронці вилучили цифрові носії інформації, на яких, за даними слідства, нібито знаходяться докази злочинів, скоєних відносно дітей.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини