Головна Новини Світ США "Має практикувати те, що проповідує": Байдену запропонували одружитися з нігерійцем
commentss НОВИНИ Всі новини

"Має практикувати те, що проповідує": Байдену запропонували одружитися з нігерійцем

Президенту США пропонують взяти нігерійця за «другу дружину»

17 лютого 2021, 15:12
Поділіться публікацією:

Нещодавно президент США Джо Байден запропонував посилити боротьбу щодо кримінальної заборони ЛГБТ-спільноти в інших країнах. На подібну заяву різко відреагували жителі Нігерії, де гомосексуальність заборонена на законодавчому рівні. Зокрема, Байдену запропонували взяти шлюб із чоловіком, повідомляє видання YahooNews.

"Має практикувати те, що проповідує": Байдену запропонували одружитися з нігерійцем

Байдену запропонували взяти "другою дружиною" нігерійця. Колаж із відкритих джерел

На підтримку законів рідної країни виступив нігерієць Емма Ісонг, який є єпископом у Товаристві п’ятидесятників. Чоловік не стримувався, критикуючи політику Байдена і чутки про можливе накладення санкцій на держави, які не є дружніми до представників сексуальних меншин.

"Нехай буде офіційний лист, підписаний державним секретарем США, в якому нас просять стати геями. Тоді ми запросимо президента США прийти та одружитися із чоловіком у Нігерії, взявши його за "другу дружину", — обурився Ісонг у розмові із представниками медіа "Sahara Reporters".

”Має практикувати те, що проповідує”: Байдену запропонували одружитися з нігерійцем - фото 2

Єпископ переконаний, що уряд будь-якої країни, тим більше такої впливової, як Штати, має завжди бути готовим до отримання гідної відповіді від інших держав, якщо запроваджує суперечливу політику. Також Ісонг додав, що, на його думку, Байден має чітко пояснювати і демонструвати на власному прикладі, чого саме він прагне, втручаючись у риторику інших урядів.

"Він має практикувати те, що він проповідує", — підкреслив Ісонг, вкотре запропонувавши Байдену приїхати та одружитися із нігерійцем.

Хіба що у такому випадку, вважає Емма Ісонг, у Нігерії можуть зрозуміти, чого ж від них хочуть США. До того ж часу в законодавчі справи нігерійців втручатися ніхто не має права, адже їхня держава є незалежною і точно не знаходиться "під Америкою".

Нагадаємо, що, попри доволі дружнє ставлення Байдена до ЛГБТ-спільноти, сам політик одружений із жінкою. З нинішньою першою леді США — Джилл Байден — майбутній президент взяв шлюб у 1977 році. Між іншим, як для Джо, так і для Джилл це одруження стало другим за рахунком.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що від вступу Байдена на посаду США почали повертатися до м’якшої політики щодо ЛГБТ. Так, наприклад, трансгендерам знову дозволили вступати до лав армії.

Також на порталі можна дізнатися, які саме жорсткі санкції проти Росії збирається ввести уряд Байдена.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини