Головна Новини Світ США Мантра Байдена про підтримку України програшна: республіканці пропонують свій План перемоги
commentss НОВИНИ Всі новини

Мантра Байдена про підтримку України програшна: республіканці пропонують свій План перемоги

Зазначається, що мета документу - "відповісти на критичні питання щодо підтримки України з боку США та їхніх союзників і подати план перемоги, в якому ми виграємо, а Росія програє"

11 січня 2024, 08:00 comments7026
Поділіться публікацією:

Республіканці розкритикували адміністрацію президента США Джо Байдена за недостатню допомогу Україні та вимагали рішучих дій. Відповідний документ оприлюднили три комітети Палати представників Конгресу, які очолюють представники Республіканської партії. Як повідомляє портал "Коментарі", про це пише видання "Укрінформ".

Мантра Байдена про підтримку України програшна: республіканці пропонують свій План перемоги

Допомога Україні. Фото: з відкритих джерел

Пропонований план перемоги України підписали голови комітету із закордонних справ Майкла Маккола, комітету у справах збройних сил – Майка Роджерса та комітету з розвідки – Майка Тернер, розробили наприкінці минулого року.

"Мантра Байдена про підтримку України "стільки, скільки буде потрібно", — програшна стратегія", — йдеться у "плані".

Республіканці Палати представників наполягають на тому, що Байден повинен представити план перемоги, що заслуговує на довіру, і надати Україні зброю, необхідну для її досягнення якнайшвидше, адже будь-яке зволікання — це життя українців та американських платників податків.

Шлях до перемоги для України в Республіканській партії бачать у швидкому наданні Києву критично важливої зброї; посилення санкцій проти режиму Путіна; передачі Україні 300 мільярдів заморожених російських суверенних активів

Крім того, конгресмени наголосили на необхідності контролю за американською допомогою, при цьому вони визнали, що перевірки не виявили порушень. Вони переконані, що перемога України "запобігти російському вторгненню в країну НАТО, яке було б незмірно дорожчим з погляду американської крові та коштів".

"Після катастрофічного виведення президентом Байденом сил з Афганістану підтримка України у боротьбі з путінськими військами має вирішальне значення для відновлення американського стримування в Європі, на Близькому Сході та в Індо-Тихоокеанському регіоні", – зазначили глави комітетів Палати представників.

Американські політики вважають, що документ "забезпечить Україні можливість досягти необхідних успіхів на полі бою, щоб змусити Путіна сісти за стіл переговорів".

Читайте також на порталі "Коментарі" – які три речі потрібно вирішити Україні: що відбувається на військовому та дипломатичному фронтах.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини