Головна Новини Світ США Маск розповів про $45 мільйонів щомісяця на підтримку Трампа
commentss НОВИНИ Всі новини

Маск розповів про $45 мільйонів щомісяця на підтримку Трампа

Маск заявив, що не поділяє «культу особистості» щодо Трампа

24 липня 2024, 19:54
Поділіться публікацією:

 Американський бізнесмен і мільярдер Ілон Маск спростував інформацію про те, що він має намір витрачати $45 млн щомісяця на новий політичний комітет, який підтримує колишнього президента США Дональда Трампа у передвиборчих перегонах. Про це повідомляє The Independent.

Маск розповів про $45 мільйонів щомісяця на підтримку Трампа

Ілон Маск (фото з відкритих джерел)

"Те, що повідомляється в медіа, просто не відповідає дійсності. Я не жертвую Трампу $45 мільйонів на місяць", – заявив мільярдер в інтерв'ю Джордану Петерсону.

Маск також зазначив, що він створив фонд America PAC, який буде надавати підтримку Трампу. Незважаючи на це, він не поділяє "культу особистості" навколо Трампа, але вважає, що колишній президент проявив "велику мужність" під час замаху.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що раніше Ілон Маск зробив заяву про президентів США. Американський мільярдер та засновник компаній SpaceX та Tesla Ілон Маск вважає, що у США має бути введено вікові обмеження для кандидатів в президенти. 

Ілон Маск відреагував на допис користувачки під ніком AshleyDCan на платформі X, яка поскаржилась, що для кандидатів в президенти США є вікові обмеження нижньої планки – 35 років, щоб бути президентом, однак немає лімітів для людей похилого віку, зокрема для тих, хто старше 80 років. Маск підтримав її ідею ввести вікові обмеження для президентів США.

78-річний Дональд Трамп та 81-річний Джо Байден – найстаріші кандидати в президенти в історії США. Щодо Джо Байдена активно ведуться розмови після його програшу на дебатах з Трампом, а також курйозних випадків, коли президент США плутав інших лідерів, забував їх імена та тривалий час мовчав під час виступів.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини