Головна Новини Світ США Маск висловився про дебати: чи змінив мільярдер свою позицію щодо Трампа
commentss НОВИНИ Всі новини

Маск висловився про дебати: чи змінив мільярдер свою позицію щодо Трампа

Попри поразку Трампа на дебатах з Гарріс, Ілон Маск продовжує підтримувати лідера республіканців на посаду президента США.

11 вересня 2024, 10:13
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Американський мільярдер Ілон Маск відреагував на дебати між кандидатами в президенти США Дональдом Трампом та Камалою Гарріс. За словами Маска, Гарріс перевершила очікування, однак бізнесмен й надалі буде підтримувати Трампа.

Маск висловився про дебати: чи змінив мільярдер свою позицію щодо Трампа

Ілон Маск. Фото з відкритих джерел

Ілон Маск у дописі у власній соцмережі X, заявив, що ведучі дебатів нібито були несправедливими до лідера республіканців Дональда Трампа та фактично визнав перемогу Камали Гарріс на дебатах між американськими політиками. 

"Хоча я не думаю, що ведучі дебатів були справедливими щодо Дональда Трампа, Камала Гарріс перевершила всі очікування більшості людей цього вечора", — пише Маск.

Однак, Маск додав, що й надалі буде підтримувати Трампа у боротьбі за посаду президента США.

"Тим не менш, коли справа доходить до виконання завдань, а не просто до приємних слів, я твердо вірю, що Трамп виконає свою роботу набагато краще", — заявив Маск.

Власник Tesla та SpaceX розкритикував Гарріс. За його словами, президент США Джо Байден рідко з'являється на роботі, тому Камала вже головна у Білому домі та могла "робити великі речі", однак чомусь, цього не робить.

Згідно з опитуваннями Камала Гарріс перемогла Дональда Трампа на дебатах отримавши 63% схвалення голосів від американців.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що речниця МЗС Росії Марія Захарова відреагувала на дебати між Дональдом Трампом та Камалою Гарріс порівнявши їх з "Титаніком". 

Також "Коментарі" писали про американську співачку Тейлор Свіфт, яка після дебатів оголосила підтримку одному з кандидатів на посаду президента США.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини