Головна Новини Світ США Майк Джонсон розповів, як Трамп зможе закінчити війну: чому це точно Путіну не сподобається
commentss НОВИНИ Всі новини

Майк Джонсон розповів, як Трамп зможе закінчити війну: чому це точно Путіну не сподобається

Майк Джонсон зазначив, що у США підтримують ідею світу через силу

22 липня 2024, 08:05 comments1154
Поділіться публікацією:

Ходять лише чутки про те, що Дональд Трамп у разі перемоги на виборах США погодиться на низку поступок перед російським диктатором Путіним, аби закінчити війну в Україні. Насправді Дональд Трамп зможе закінчити війну Росії проти України лише, якщо продемонструє силу. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в ефірі каналу ABC News зробив спікер Палати представників Конгресу США Майк Джонсон.

Майк Джонсон розповів, як Трамп зможе закінчити війну: чому це точно Путіну не сподобається

Майк Джонсон. Фото: з відкритих джерел

Джонсон зазначив, що він абсолютно впевнений, що Трамп зможе покласти край цій війні, бо продемонструє силу.

"Ми підтримуємо ідею миру через силу. Ми не мали цього за три з половиною роки адміністрації Байдена. Це було з точністю навпаки", — зазначив Майк Джонсон.

Спікер запевнив, що Дональд Трамп може просто телефоном "висунути погрози та вимоги противникам у всьому світі, на які вони звертають увагу, тому що у певному сенсі бояться його". Це, за його словами, є справжньою цінністю.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Володимир Зеленський заявив, що Україна не прийме плану Трампа, який передбачає якнайшвидше закінчення війни зі втратою територій, але без санкцій і трибуналу для Путіна.

"Якщо він хоче зробити це за 24 години, простим варіантом буде підштовхнути нас платити. Тому що зрозуміло як це зробити. Це означає просто зупинитися, віддати і забути. Без санкцій, без нічого. Путін забере території, Путін створить перемогу для свого суспільства" і все. Ніхто не сяде у в'язницю, жодної відповідальності, жодного трибуналу, зовсім нічого", — сказав Зеленський.

Президент Зеленський вважає, що Україна не піде на такі умови закінчення війни. Крім того, за словами Зеленського, Україну ніхто не змусить це зробити, зокрема й Дональд Трамп.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини