Головна Новини Світ США Майже 50 людей потрапили до лікарні після McDonald's: що саме вони їли
commentss НОВИНИ Всі новини

Майже 50 людей потрапили до лікарні після McDonald's: що саме вони їли

У Сполучених Штатах одна людина померла і ще десятки отруїлися після того, як вони їли в ресторанах швидкого харчування McDonald's

сьогодні, 11:31
Поділіться публікацією:

У США люди масово отруїлися в мережі ресторанів швидкого харчування McDonald's. Органи охорони здоров'я повідомили, що кількість постраждалих досягла 49 осіб у 10 штатах. Десятьох із них довелося госпіталізувати через серйозний стан, а одна людина померла. 

Майже 50 людей потрапили до лікарні після McDonald's: що саме вони їли

У США відвідувачі McDonald's масово отруїлися, з'ївши чизбургер

Основним осередком інфекції стали штати Колорадо та Небраска, де лікарі активно шукають джерело зараження. Більшість хворих розповіли, що їли роял-чізбургери в McDonald's, тож під підозрою опинилися кілька інгредієнтів. Ведеться розслідування, аби точно з'ясувати, який саме продукт міг стати причиною захворювання.

Реагуючи на інцидент, McDonald's оперативно вилучив можливі небезпечні продукти, припинив використання свіжої цибулі та чвертьфунтових котлет, а в деяких штатах тимчасово прибрав роял-чізбургери з меню. Компанія запевняє, що їхній пріоритет — безпека клієнтів, і вони тісно співпрацюють з органами охорони здоров'я для вирішення проблеми.

Симптоми зараження кишковою паличкою включають різкі болі в животі, діарею та блювоту, які зазвичай з'являються через три-чотири дні після вживання зараженої їжі. Хоча більшість людей одужують протягом тижня, деяким може знадобитися медична допомога через ризик ускладнень.

Розслідування продовжується, і органи охорони здоров'я рекомендують громадянам уважно ставитися до вибору продуктів харчування та стежити за оновленнями. 

Читайте також на порталі “Коментарі” -  McDonald's опинився в центрі серйозного скандалу після розслідування, яке виявило, що чеська мафія продала понад десять людей до Великої Британії, де їх примушували працювати в ресторанах мережі та на харчовій фабриці. Жертви, більшість із яких були безпритульними або залежними, працювали в умовах сучасного рабства з 2015 по 2019 рік.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини