Головна Новини Світ США Медична маска стане офіційною частиною уніформи в армії США
commentss НОВИНИ Всі новини

Медична маска стане офіційною частиною уніформи в армії США

Маска Combat Cloth Face Covering буде знаходитися в сумці кожного американського солдата

17 грудня 2020, 16:44
Поділіться публікацією:

Офіційно розроблена, протестована і поліпшена маска для обличчя — Combat Cloth Face Covering (CCFC) — буде надана американським солдатам у другому кварталі 2021 фінансового року. Це було одне з оновлень, наданих Раді по уніформі армії (AUB) під час її 152-го засідання, яке відбулося 18 листопада.

Медична маска стане офіційною частиною уніформи в армії США

ФОТО: Military.com

У відповідь на поточну пандемію армія в основному надала одноразові або багаторазові однотонні маски солдатам, яким також дозволено використовувати шийні гетри та інші тканинні предмети, такі як бандани та шарфи, як маски для обличчя. Цього літа Рада по армійській уніформі рекомендувала, а генерал Джеймс К. МакКонвілл, начальник штабу армії США, схвалив видачу CCFC солдатам на початковому навчанні (IET) як частина вмісту їх сумки для одягу. На 152-му AUB офіційні особи армії заявили, що Агентство оборонної логістики (DLA) почне видавати по два CCFC кожному новому солдату в другому кварталі 2021 фінансового року. CCFC, ймовірно, будуть доступні для покупки в магазинах уніформи Army & Air Force Exchange Service (AAFES) пізніше у 2021 фінансовому році.

CCFC були спроектовані, розроблені та виготовлені в стислі терміни. Як правило, DLA необхідно від 18 до 24 місяців, щоб товар був доступний для замовлення після затвердження і відправки технічного опису, дизайну і компонентів. Планується, що час CCFC від створення до випуску займе менше одного року.

Як повідомляло видання "Коментарі", медична маска може спровокувати екзему. За спостереженням дерматологів, з початку поширення коронавірусної інфекції все більше людей почало скаржитися на проблеми зі шкірою, і пов'язано це саме з носінням маски.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини