Головна Новини Світ США Мер Лос-Анджелеса навідріз відмовився від важливої посади в адміністрації Байдена
commentss НОВИНИ Всі новини

Мер Лос-Анджелеса навідріз відмовився від важливої посади в адміністрації Байдена

Мер Лос-Анджелеса заявив, що не може покинути місто у важкі часи пандемії

18 грудня 2020, 15:39
Поділіться публікацією:

Мер Лос-Анджелеса Ерік Гарсетті заявив в четвер, що відхилив пропозицію працювати в адміністрації обраного президента Джо Байдена, щоб зосередитися на місті, яке бореться з рекордними сплесками пандемії коронавірусу.

Мер Лос-Анджелеса навідріз відмовився від важливої посади в адміністрації Байдена

ФОТО: KTLA

Гарсетті, демократ, який згадувався як можливий кандидат на пост міністра транспорту в адміністрації Байдена, сказав, що з ростом числа інфекцій, госпіталізацій і смертей в другому за величиною місті Америки, він вважає, що йому необхідно залишитися на посаді мера.

"Я дуже чітко сказав адміністрації Байдена... Мені потрібно бути тут зараз. Я хочу бути тут, і я буду тут", — сказав Гарсетті репортерам під час прес-конференції, яка транслювалася в прямому ефірі з його будинку.

Він відмовився повідомити, чи пропонував йому Байден конкретну посаду в кабінеті нового президента. Мер, який знаходиться на карантині вдома після того, як його дочка дала позитивний результат на інфекцію COVID-19, сказав, що в середу було зареєстровано найбільшу кількість випадків захворювання і смертей в другому за величиною місті Америки.

Гарсетті ввів одні з найсуворіших заборон в країні на Лос-Анджелес і викликав критику з боку власників бізнесу, які говорять, що його заборона навіть на обіди на відкритому повітрі загрожує їх розоренням.

Під час брифінгу мер сказав, що, попри ці жорсткі обмеження, в окрузі Лос-Анджелес було госпіталізовано понад 5000 осіб, і кожні 15 хвилин він бачив одну смерть, пов'язану з COVID-19.

Він розкритикував членів Конгресу США за те, що вони не змогли прийти до згоди по пакету стимулів, який допоміг би американцям, які втратили роботу або втратили свій бізнес під час пандемії.

Як повідомляло видання "Коментарі", Байден публічно вакцинується від Covid-19.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини