Головна Новини Світ США Мережу розсмішило відео з Санта Клаусом, повислим на електропроводах
commentss НОВИНИ Всі новини

Мережу розсмішило відео з Санта Клаусом, повислим на електропроводах

Відео з повислим на проводах Сантою розсмішило мережу

24 грудня 2020, 12:16
Поділіться публікацією:








Мережу розсмішило відео з Санта Клаусом, повислим на електропроводах

ФОТО: З відкритих джерел

Курйозний випадок стався в одному з міст штату Каліфорнія. Переодягнений в костюм Санта Клауса американець хотів подарувати городянам свято, а вийшло зовсім навпаки.

На сторінці поліції штату у Facebook повідомляється про те, що житель міста Ріо Лінда вирішив порадувати дітей і подарувати їм святковий настрій. Він переодягнувся в костюм святкового героя, взяв мотопараплан і збирався на ньому летіти над містом і кидати вниз льодяники. Злетіти у Санти вийшло, але він не зовсім правильно зміг розрахувати висоту та заплутався в електропроводах і повис на них. На місце події були викликані пожежники.

Мережу розсмішило відео з Санта Клаусом, повислим на електропроводах - фото 2

У зв'язку з не зовсім звичайним подією рятувальникам довелося знеструмити весь район. Самому ж різдвяному персонажу допомогли спуститися на землю і переконалися, що він не постраждав.

Очевидці курйозної ситуації не втрималися і зняли на відео все, що відбувається. Ролик швидко облетів мережу і викликав велику кількість позитивних коментарів. Однак, частина людей все ж негативно поставилася до цієї ситуації, вважаючи, що діти не повинні бачити подібне.

Ви люди серйозно ??? Ви намагаєтеся ще більше травмувати дітей? У нас достатньо проблем, не потрібні такі дурні, які погіршують ситуацію — пишуть в коментарях.

Багато містян все ж подякували головного героя історії за те, що всіма силами намагався подарувати дітям святковий настрій.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв про те, що в Австралії коала пробралася в будинок і залізла на різдвяну ялинку, а також про те, що пес президента Франції звернувся до громадян з серйозною заявою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини