Головна Новини Світ США Месенджер Telegram зажадали видалити з магазину додатків Google
commentss НОВИНИ Всі новини

Месенджер Telegram зажадали видалити з магазину додатків Google

Популярний месенджер може зникнути з GooglePlay

26 січня 2021, 11:41
Поділіться публікацією:

Популярний інтернет-месенджер Telegram звинуватили в сприянні тероризму і продажу наркотиків. Тому, його необхідно видалити з магазину додатків GooglePlay. Такий позов подав колишній посол США в Марокко Марк Гінзберг.

Месенджер Telegram зажадали видалити з магазину додатків Google

Телеграм звинуватили в сприянні тероризму / фото https://www.epravda.com.ua/

Екс-дипломат звернувся в суд Каліфорнії з позовом до компанії Alphabet Inc., яка є материнською платформою для Google. Він зажадав видалити додаток Telegram з інтернет-магазину, що належить компанії. На думку Гінзбурга, месенджер, який є розробкою Павла Дурова, сприяє екстремізму, антисемітизму та насильству. Також, за допомогою месенджера продають наркотики.

Telegram, особливо після вбивства Джорджа Флойда та інавгурації Джо Байдена на посаді президента, використовувався для погроз, заохочення і координації расистського насильства, стверджує Гінзберг.

"Google не вжив жодних дій проти Telegram, порівнянних з діями, які він зробив проти Parler, щоб змусити Telegram поліпшити свою політику модерації контенту", — йдеться в позові Гінзберга.

Відзначається, що після заворушень у Капітолію США 6 січня Google відсторонив Parler від доступу до свого магазину додатків, тому що ряд його правих користувачів висловили підтримку облозі та подальшого насильства.

У своєму позові Гінзбург згадує про двох замахах на його життя і пов'язує їх з антисемітськими ідеями, які поширюють через Telegram.

Як повідомляв портал "Коментарі", засновник популярного месенджера Telegram Павло Дуров розповів про зміни в роботі сервісу. За його словами, месенджер почне монетизуватися для того, щоб підтримувати великі витрати на сервери й трафік.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини