Головна Новини Світ США Ми цього не залишимо: Байден прокоментував підрив Каховської ГЕС
commentss НОВИНИ Всі новини

Ми цього не залишимо: Байден прокоментував підрив Каховської ГЕС

Президент США Байден пообіцяв не залишити без відповіді підрив Каховської ГЕС та допомогти Україні

7 червня 2023, 07:10
Поділіться публікацією:

Президент США Джо Байден вперше відреагував на підрив російськими військами Каховської ГЕС, що стався вчора, 6 червня. Про це повідомляє портал "Коментарі", з посиланням на "Голос Америки".    

Ми цього не залишимо: Байден прокоментував підрив Каховської ГЕС

Джо Байден. Фото: з відкритих джерел

"Ми це не залишимо. Ми допоможемо Україні", – заявив Байден, відповідаючи на запитання журналістів про наслідки знищення греблі Каховської ГЕС російськими військами у Херсонській області.

Зазначимо, російські окупанти підірвали греблю Каховської ГЕС, у Херсонській області проводиться евакуація людей, повідомляє Оперативне командування "Південь". Начальник його прес-центру "Південь" Наталія Гуменюк припускає, що противник зробив це, щоб стримати контрнаступ ЗСУ. І наголосила, що розумним такий хід не назвеш, оскільки росіяни завдали більшої шкоди своїм же позиціям на лівому березі Дніпра, який географічно – нижчий, тому перший зазнає підтоплення. Президент України Володимир Зеленський щодо чергового теракту агресора провів екстрене засідання Ради нацбезпеки України. Про що говорить те, що відбувається? Які можуть бути наслідки? Як має відреагувати цивілізований світ на чергове російське варварство, яке традиційно не визнають? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.                                                                        

Читайте також на порталі "Коментарі" — план Росії із підривом ГЕС повністю провалився: у ЗСУ зробили заяву щодо контрнаступу.

Також видання "Коментарі" повідомляло – чи будуватимуть нову Каховську ГЕС: відповідь Укргідроенерго.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини